Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Dupla Balaton-kerüléssel indul a biciklis szezon

sajtóanyag | sajtófotó | 2017.05.19. | 2017.05.19.
Dupla Balaton-kerüléssel indul a biciklis szezon
Az idén két egymást követő hétvégén is Balaton-kerülő túrával jelentkezik a McDonald’s BringaMánia program. Május 20-án délelőtt az Ultrabalaton részeként indul a McDonald’s BringaMánia Bringatúra, míg a következő szombaton, május 27-én a már több éves hagyományra visszatekintő Tour de Balaton távjai is elrajtolnak.
Ultrabalaton két keréken is
Május 20-án a McDonald’s Bringamánia Bringatúra a balatonvilágosi Club Aligából indul  a 220 kilométert egyénileg vagy csapatban teljesítő futókkal azonos távon. Az úton nyolc bringamániás frissítőpont várja a kerékpárosokat, míg a balatonföldvári Keleti Strandon szurkolói és váltópontot alakítanak ki a futók számára. A földvári Mekiponton masszőrök, ingyenes Wi-Fi, telefontöltők, DJ, babzsákos pihenőzóna, fotófal, zuhanyzási lehetőség is várja a sportolókat. A szurkolóknak pedig szurkolói zászlókészítés és csocsóasztalok teszik majd kellemesebbé a várakozást. A szervezők az éjszakai időszakra látványos fényekkel is készülnek.
 
Tour de Balaton 6 kilométertől a tókerülésig
Az Ultrabalaton után pontosan egy héttel, május 27-én a kerékpárosok a McDonald’s BringaMánia Tour de Balatonon is megmérettethetik magukat, ahol az előnevezések alapján idén is garantált a 3000 résztvevő. A bringás szezon egyik legnagyobb túrája ismét Balatonföldvár Keleti Strandjáról indul és a korábbi évekhez hasonlóan, most is öt távval kínál a család minden tagjának sportolási és kikapcsolódási lehetőséget. A legprofibbak a komoly kihívást jelentő teljes tókerülésen, a Balaton_206-on és a némileg rövidebb, de még mindig erőt próbáló Balaton_146-on indulnak. A családi túrázásra a reggel tízkor induló Balaton_86, illetve tizenegykor induló, meglepetés családi programokkal tarkított Balaton_32 a legalkalmasabb. A legkisebbeknek délután háromkor indul a Balaton_6 köröcske.
A túrázóknak segítségként a BringaMánia App, a McDonald’s BringaMánia program bringás navigációs  alkalmazása május 27-én a Tour de Balaton négy hosszabb útvonalát is tartalmazni fogja, illetve ezen a napon debütál majd a Balaton körüli városok útvonalait tartalmazó első térképbővítés is.
 
Jóügyért is lehet tekerni
A BringaMánia által a Jóügyekért.hu weboldalon meghirdetett jótékonysági akcióhoz a május 27-i Tour de Balaton bármely indulója csatlakozhat. Az adománygyűjtés a Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány javára zajlik. Az alapítvány az általa fenntartott Ronald McDonald Házakban olyan családok számára biztosít otthoni körülményeket térítésmentesen, akiknek beteg gyermeke elhúzódó, az otthontól távol eső kórházi kezelésen esik át.
Tavaly a 15 bringás követ által összegyűjtött több mint 3.000.000 forint a budapesti Ronald Ház felújításához nyújtott óriási segítséget. Az idei kampány során összegyűlő összeget a miskolci Ronald Ház 12 apartmanjának korszerűsítésére fordítják.
 
Szóljon hozzá!
Még nincs értékelve
Küldje el ismerősének!

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése