Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Egy csupacsajos meg egy szexuális akció

És közben még Rómeó is Vérzik – húsvéti rock Budapesten

dr. Szász Adrián | Nagy Dávid-Perge Péter-Barba Negra | 2017.04.13. | 2017.04.13.
Barba Negra
Egy csupacsajos meg egy szexuális akció
Senki se mondta, hogy a nagyhéten a böjt mellé tilos jóféle magyar rock n’ roll muzsikákat hallgatni – pláne élőben –, így aztán örömmel ajánljuk mindenki figyelmébe a pénteki és szombati legnagyobbnak ígérkező budapesti rockbulikat. Girls on Stage and Sex Action!
Pénteken Magyarország legnépszerűbb csupacsaj rockbandája, az immár hatodik évét taposó Dorothy csap a húrok közé a kilencedik kerületi ShowBarlangban. A hangos és mutatós trió már főzenekarként hasít – két remeknek ígért előzenekarral: Anett Akusztik, AllSuckAll –, és alighanem mindhárom eddigi lemezéről elővarázsolja a legnépszerűbb nótákat. A Fejjel lefelé, a Jobb, ha hozzászoksz! és az 555 album sem szűkölködött húzós riffekben, csípős szövegekben és dögös tempóban, szóval, mibe’, hogy Brigi, Dodo és Klo 14-én este is jól odateszi magát?!
Presztízs MagazinAkinek mindez mégsem volna elég akciódús és szexis – vagy inkább csak: még többet akarna a jóból –, az szombat éjjel egymás után rázhat a felvidéki Rómeó Vérzik, majd a legendás Sex Action tételeire. (Ne hallgassunk az előzenekar Sniffyction-ről sem, akiktől szintén kellemes meglepetést várunk!) Koppányék és Szaszáék fellépése külön-külön is eseményszámba menne rockkörökben, hát még a kettő együtt, gondolhatjuk, milyen hang- és fényorgiát vált majd ki a Barba Negrában. Kár kihagyni – azt beszélik, utána még a sonka meg a tojás is jobban csúszik!
Szóljon hozzá!
Még nincs értékelve
Küldje el ismerősének!

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése