Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Reményt adna új dalával az egykori X-Faktoros

sajtónyag | sajtófotó | 2014.12.13. |
Nánássy Tibi
Reményt adna új dalával az egykori X-Faktoros
Nánássy Tibi hangját és arcát a 2011-es X-Faktor versenyében ismerhette meg a közönség. A srác akkor az Apollo23 formáció tagjaként állta meg helyét a showban, Tibi azonban a banda tavalyi felbomlása után sem hagyott fel a zenével.

„Az Apollo23 feloszlása óta sem hagytam fel az énekléssel. Igaz visszamentem dolgozni a régi munkahelyre, de mellette, amikor csak időm engedi: a zenével foglalkozom.”  - kezdte Nánássy Tibi. Az énekes tavaly két saját számmal rukkolt elő (Sorsod hídja, Burnt-Out Places), most pedig megjelent a legfrissebb szerzemény, amely egy lírikus, lassú, angol nyelvű dal. Tibi már klipet is forgatott a számhoz, amelyet heteken belül láthatunk a legnagyobb videómegosztó portálon.

„Az Insistence szól a nehézségekről, valamint a kitartásról. Arról, hogy bármilyen rossz tapasztalataink voltak a múltban, tudtunk kell segítenünk egymásnak, hogy ezek a sebek beforrhassanak. Ez a szám reményt ad.”   - mondta az előadó.      A dal zenéjét Tibi, Kolláth Zsolt, és Melon álmodták meg, a szöveget pedig Tibi barátnője írta. Az Insistence különlegessége még, hogy Petruska Emma személyében egy csodálatos csellista lányt is hallhattunk.

„Nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz az első klipem. Izgatottan várom, hogy végre kész legyen. A forgatás elég hosszúra sikeredett, sokat fáztunk, hiszen voltak kinti jeleneteink is. A hangulat azonban a fagyos, esős idő ellenére is nagyon jó volt.” – tette még hozzá az énekes.       

itunes:
https://itunes.apple.com/hu/album/insistence-single/id947340763

deezer:
http://www.deezer.com/album/9268950

Még nincs értékelve