Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Karácsony utáni pofonosztás

Presztízs Sport | archív | 2014.12.20. |
Muaythai Mania
Karácsony utáni pofonosztás
A halászlé, töltött káposzta, beigli szentháromság után jólesik egy kis mozgás, a látványa pedig még jobban. Aki szereti a kemény bunyókat, annak december 27-én Szentendrén, a Kőfaragó utcai csarnokban a helye. A Muaythai Mania következő fordulójában izgalmas küzdelmekre van kilátás, a kitűnő atmoszférájú teremben minden adott egy remek sportélményhez!

Molnár Károly (Pápa Koko Gym) vs. Túróczi Vajk (Perfect)
Molnár vegyes harcban is megmérettette már magát, nagy küzdő, nem adja olcsón a bőrét. Túróczi állóharcos, ellentmondást nem tűrően klincsel, de a könyökösei is életveszélyesek. Kérdés, az MMA-ban edződött Molnár ellen érvényre tudja-e juttatni technikáit.

Varga Ozmandiusz Gyula (Tasko Fight) vs. Ritter Pál (Kurdy Team) 5x3 70kg
Varga nagyon ügyes kézzel, bokszalapokkal rendelkezik, akár egy ütéssel képes befejezni a mérkőzést. Ritter is kemény fiú, három éve űzi Magyarországon a küzdősportokat, előtte Németországban pallérozódott. Nyíltsisakos, megalkuvást nem tűrő küzdőmodor jellemzi, szikrázó matekra van kilátás.

Horváth Lovas Tamás (Tasko fight Debrecen) vs. Dobos Mátyás (Thongthai) 3x3 67 kg
A debreceni Horváth Lovas Tamás nem ismeretlen a szentendrei közönségnek, a feltörekvő fighter meccselt a Muaythai Mania előző fordulójában is. Ezúttal ellenfele a K-1 versenyeken is rendszeresen ringbe lépő Dobos Mátyás lesz, aki az előző fordulóban vereséget szenvedett debreceni riválisától, most revansra készül.

Berényi Roland (Tasko Fight) vs. Bodnár Dániel (Majzik Team) 70kg
A hajdúságiak vídiakeménységű versenyzőjére, a riválisait rendre kórházba juttató Berényire Bodnár Dániel vár. A két fiú találkozott már korábban a ringben, akkor pontozással Berényi győzött, ám az eredménnyel nem mindenki értett egyet. Most itt az alkalom, hogy tisztázzák, ki a jobb!

Presztízs Magazin

Tóth Zarubaly „Mamut” Gergely (HMTA) vs. Lapusnyik László (Szentendre) (pro.am.) 3x3 +100kg
Nagy bunyó várható a nehézfiúk csatáján, Tóth Zarubaly „Mamut” Gergely reaktiválta magát, a 120 kilós, remek kéztechnikával rendelkező fighter győzelemre tör. „Mamut” a ringben sportszerűen küzd, igazi úriember, ám ez nem gátolja meg abban, hogy hatalmas pofonokat osszon ki. A hazai szorítóban meccselő Lapusnyik ellen nem lesz könnyű dolga, riválisa „előrebunyós”, lábtechnikája romboló.

Berecki Dominik (Perfect) vs. Varga Máté (Fight Club Szolnok) 71 kg 3x3
A szolnoki Varga Máté két éve kezdte a bunyót, de már 15 meccset számlál, a kőkemény térdesek és pontos balcsapott a védjegyévé vált. A főmérkőzés másik résztvevője, Bereczki Dominik rendkívül motivált, a korábbi MM-gálán nem tudta megmutatni tudását, mivel ellenfele már a harc elején megsérült. Ezen a mérkőzésen is igazi közönségszórakoztató harc várható.

Albrecht Péter (szentendre) vs. ? 3x3 67kg
A szentendreiek ászának, Albrecht Péternek egyelőre nincs ellenfele, a megkeresett riválisok mind visszamondták a felkérést. Ha a magyar muaythai fighterek között akad olyan, aki felkészültnek érzi magát az Albrecht elleni küzdelemre, jelentkezzen!


Időpont: 2014. december 27, szombat 19 óra.
Helyszín: Szentendre: Kőfaragó utca 4.
Jegyek: a helyszínen, a Perfect Fight Clubban, és a Tong thai Gym-ben

Átlag: 5