Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

„Mi vagyunk a rock, mi vagyunk az élet!”

sajtóanyag | sajtófotó | 2015.06.13. |
Open Road Fest
„Mi vagyunk a rock, mi vagyunk az élet!”
Egy fesztivált új élmények nélkül túlélni lehetetlen. A pénteki nap is erre épült. Rodeó bikával harcoló kemény motorosok, bungee jumping, ismert hazai zenekarok és az Erdős-féle kaszkadőr show hódított a fesztivál második napján.
 
 
A fesztiválozók számára ez volt az a nap, amikor az Anna and the Barbies csókból csinált baracklekvárt, majd az EDDA „éjjel érkezett”, hogy birtokba vegye a Nagyszínpadot. 
A délelőtt sajtótájékoztatóval kezdődött, ahol a felelős szervek felhívták a figyelmet arra, hogy a motorosok a közlekedés legkiszolgáltatottabb részvevői, ezért fontos hogy vigyázzanak egymásra és tartsák be a közlekedés szabályait, mert „Közös ügyünk a biztonság!”- hangzott el a baleset megelőzési sajtótájékoztatón. 
Presztízs MagazinA nap furcsasága az volt, amikor a Harley-Davidson fesztivált ovisok lepték el és olyan elszántsággal száguldoztak mini motorjaikkal a veteránok és old timerek között, amit bármelyik motoros megirigyelhetne. A tavalyi győztes is visszatért a jótékonysági Kids Race-re és az apuka nagy örömére, sikerült megvédenie a címét. Ebből is látni, hogy már a picikben is ott lapul a Harley! 
A fesztivál utcáin napközben olyan különleges emberekkel lehetett összefutni, mint a motoros világbajnok Talmácsi Gábor, vagy Erdős Csaba. Az utóbbi a már megszokott színvonalú, kiemelt kaszakadőr showjával érkezett a fesztiválra. A közönség lélegzetüket visszatartva figyelte a nem mindennapi mutatványokat.
A poker már magában is egy izgalmas kártyajáték. Főleg úgy, hogy egy motoros útvonalat követve szerezheted meg a kártyalapokat. Idén, a poker run közben a motorosok bőszen gyűjtögették a jobbnál jobb kártyákat. A végén pedig egy szerencsésnek össze is jött a full house. Az, hogy ez szerencse vagy észjáték, mindenki döntse el magában. 
 
Presztízs MagazinAz Anna and the Barbies fronténekesnője kifejezetten extrém stílussal készült az Open Road Festre. A hangulat a tetőfokára hágott, amikor is malacálarc mögé bújva őrjítette meg a közönség nagyrészt férfi tagjait. A napot az EDDA Művek koncertje zárta, akik annyira ráéreztek a fesztivál ízére, hogy az eredeti másfél órás koncert három órássá kerekedett, amit a közönség egy picit sem bánt. A motoros közösség szinte sosem alszik. Este a sátrak között bóklászva az igazi. Mindig szól a rock, a sörsátor mindig tele különc motorosokkal és ennyi rendkívüli vasat sosem lát egyszerre az ember. 
Csatlakozz Te is az ország legnagyobb felvonulásához, mert több ezer motoros veszi birtokba a Balatont. Ugye velünk tartasz?
 
Még nincs értékelve