Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

1,6 millió kilométer

Benedek Attila | Toyota | 2016.10.05. |
Toyota
1,6 millió kilométer
Itthon a Toyota az új Tundra bevezetésével van elfoglalva, az óceán túloldalán pedig az egy mérettel nagyobb, úgynevezett teljes méretű kisteherautóval értek el sikert.
 
Victor Sheppard 2006-ban vásárolta Tundráját, mivel munkája sok utazás jár. Szépen gyűltek a kilométerek, nemrég a számláló 999 999 mérföldet mutatott, ami 1,6 millió kilométernek felel meg... Mindezt úgy, hogy a kocsiban még eredeti a V8-as motor, a váltó és a karosszéria fényezése. Ezt a teljesítményt a Toyota szerint a rendszeres karbantartással érte el. A japán cég úgy köszönte meg a kivételes gondoskodást, hogy miután átvette az autót egy komoly vizsgálatra, vadonatúj Tundrát ajándékozott a tulajdonosnak.
Presztízs MagazinHa Magyarországon a használt-piacra kerülne ez az autó, akkor 142 ezer mérföldet mutatna az órája, és boldogan venné meg valaki. Sajnos ez nem vicc, érdemes megnézni az itthon és a Németországban árult autók kilométerszámait! Az azonos évjáratú magyar autóban rendszerint néhány százezerrel kevesebbet mutat a számláló. Az órák visszatekerése bűncselekmény itthon is, de még senkit nem büntettek meg érte…
Még nincs értékelve