Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Aktív kipufogószelep a vezetési élményért

Bíró Csongor | Ford | 2017.06.12. |
Ford
Aktív kipufogószelep a vezetési élményért
A Ford Performace bemutatta az új generációs Ford Fiesta ST modellt, melyet egy vadonatúj háromhengeres 1,5 literes EcoBoost motor hajt. A 200 lóerős teljesítmény és a 290 Nm forgatónyomaték 6,7 másodperc alatt gyorsítja fel az autót álló helyzetből 100 km/órás sebességre.
A Fiesta ST harmadik generációs változata lesz az első Ford Performance modell háromhengeres motorral, és elsőként választható különböző üzemmódokkal; a Normal, Sport és Versenypálya beállítások áthangolják a motor, a kormánymű és a stabilitásvezérlés működését, hogy az autó a közúton és a versenypályán egyaránt kimagasló vezetési élményt biztosítson.
Az üzemmódtól függően működik majd a Fiesta ST Elektronikus Hangzásjavítás (ESE) technológiája és az aktív kipufogószelep is, melyek kiemelik az új 1,5 literes EcoBoost erőforrás sportos hangszínét; emellett a motorban hengerlekapcsolásos technológia található (amit az iparágban a Ford alkalmazott elsőként egy háromhengeres blokkban), várhatóan 114 g/km értékre mérsékelve az autó CO₂- kibocsátását.
A 2018 elejétől három- és ötajtós változatban megrendelhető új generációs Fiesta ST kínálatában minden eddiginél többféle belső kialakítás és az autó személyre szabását segítő opció szerepel; a merész és egyedi külső stíluselemek között például versenyautós ihletésű, hálómintázatú hűtőrácsot és exkluzív, 18 colos könnyűfém keréktárcsákat találunk.
Még nincs értékelve