Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Álom BMW-t a használtautók között is találunk

carsontheweb.com | 123rf.com | 2017.04.28. |
bmw
Álom BMW-t a használtautók között is találunk
Ki mondta, hogy a használt autók között csak lehasznált átlagos modelleket találhatunk? Az online aukciós piactereken nézelődve sikerült egy igazi használt álom BMW-re lelnünk, mellyel az utak királyai lehetünk.
Az álomautó, amivel találkoztunk egy fekete BMW Z4 ROADSTER 2.0i.
 
A BMW Z4-ről érdemes tudni
 
A BMW Z4 egy hátsókerék-meghajtású sportautó a német autógyártótól. A sorozatnak több tagja is van, ilyen például a BMW Roadster, de ebbe a típusba sorolható a BMW Z1, BMW 507, BMW Z8 és a BMW Z3. 
Az első generáció gyártása 2002-ben kezdődött és már az első példányok legördülése után megnyerte az Automobile Magazine "Design of the Year" díját. 2009-től a második generációs Z4-ek már németországi Regensburgban készülnek, mint a visszahúzható keménytetős Roadster-ek. 
 
A BMW Z4 Roadster 2.0i
 
A használt BMW Z4 Roadster 2.0i melyet a CarsOnTheWeb aukciós oldalán találtunk egy maunális hatsebességes változat, ami 135 kW (azaz 184 LE) teljesítménnyel bír és kevesebb, mint 200.000 km-t futott. A fekete kabrió igazi álomautónak tűnt ezért megvizsgáltuk közelebbről is azt.
A luxus érzet megteremtéséről többek között bőr kormánykerék és kárpit gondoskodik, az elektromos ablakemelők és fűthető elemek pedig már alapfelszereltségnek is tekinthetőek ezeknél a modelleknél – tudtuk meg a carsontheweb.com szakértőitől.
 
A multi funkciós, bőrbevonatú kormánykerék a vezetési élmény maximalizálása mellett néhány kényelmi funkció elérését is elérhetővé teszi vezetés közben. Az utazás közben például nem kell a telefonért nyúlnunk, hiszen a kormányon elérhető kapcsolók segítségével könnyedén vezérelhetjük telefonunk fő funkcióit. Ami azonban kissé furcsa lehet az az index kapcsoló gomb. Számunkra talán jól megszokott formája a kanyarodás előtti jellegzetes kézmozdulat, ami szinte automatikusan történik. Nem úgy a Z4-ben, ahol két gomb szolgál erre a célra. 
A beépített GPS jól látható és megfelelő méretének köszönhetően nem kell közel hajolni hozzá, ha nem vagyunk teljes mértékben, tisztában az előttünk álló úttal. A műszerfal és a belső felszereltség tekintetében minden kézre esik, és jól behatárolt távolságon belül van.
Az autó egyébként nagyon szép, viszont vannak apróbb sérülései. A motorháztetőn és jobb hátsó elemen apróbb horpadások láthatóak, azonban szerencsére ezek nem feltűnő sérülések, amelyek a megfelelő szakember kezében gyorsan gyógyíthatóvá is válnak.
Az autó egyébként Hollandiából származik és mindent összevetve jó állapotban van. 1997 cm3-is motorja megbízható, jó kezekben volt eddig is.
 
Hogyan juthatunk hozzá?
 
A CarsOnTheWeb egy online aukciós portál ahol licitálhatunk az autókra. Az online árverés előnyeinek köszönhetően csak rajtunk múlik mennyit ér meg nekünk ez a modell. Szerencsére a portálon történő regisztráció után adatok egész sora áll még rendelkezésünkre annak érdekében, hogy az egyébként távoli autóhoz könnyen és biztosan juthattunk hozzá.
 
Még nincs értékelve