Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Átnevezve és finomítva

Benedek Attila | Ferrari | 2016.05.20. |
Ferrari
Átnevezve és finomítva
A Ferrari átnevezte és tovább finomította a leghasználhatóbb autóját (FF), amit ezentúl GTC4 Lusso néven kell keresni a kereskedésekben. A Ferrari kombi kupéját még mindig tucat hengeres motor hajtja, amely már 690 lóerőt és 697 Nm nyomatékot teljesít. Ehhez hozzájön az okos négykerék-hajtás (4RM-S), amely révén az első kerekeket meghajtják. Ha ez nem lenne elég, ott van még a négykerék-kormányzás, amely szintén növeli a kanyarsebességet.
Az alaposan megújult beltér újdonsága az utas előtt lévő hosszúkás kijelző, ahol száguldás közben megszemlélhetők a különféle menet- és motoradatok, valamint a középkonzolon található egy 10,25 colos érintőképernyős kijelző is.
Presztízs Magazin
A shooting break névvel illetett (elegáns, sportos, két- és négyajtós kombi) autó különlegessége a használhatóság, mert az alapjában 450 literes csomagtér a hátsóülések előredöntésével 800 literre bővíthető. Ennek ellenére nem csak ezért vásárolják a Lussót: százra 3,4, kétszázra pedig 10,5 alatt másodperc alatt gyorsul, a végsebessége 335 km/óra.
Még nincs értékelve