Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Autó és hajó

Benedek Attila | BAC Mono | 2016.03.03. |
autó, hajó
Autó és hajó
Mindenkinek megvan a maga problémája. A nagyon könnyű, versenyautós menettulajdonságokkal rendelkező BAC Mono gyártója azoknak oldja meg irigylésre méltóan „nyomasztó gondját”, akik miközben mega-jachtjukkal hajóznak egyik kikötőből a másikba, nem tudnak a saját sportkocsijukkal közlekedni a parton.
Ezért fejlesztette ki a BAC a Marine Edition Mono típust, ami szerencsére nem csak a feliratban különbözik a megszokott BAC Monoktól. A félmillió angol fontba kerülő járművekhez egy szénszálas műanyagból készült emelő berendezés is jár.
Klímakamrában tesztelték a 305 lóerős kétülésest, mert az autó alkatrészeinek bírnia kell a párás, sós levegőt. A tervezők gondosságára jellemző, hogy a fémek rozsdamentes anyagból készültek, és az 580 kilós kocsin felfüggesztési pontokat is kialakítottak. Így könnyedén a fedélzetre emelhető és rögzíthető a villámgyors autó.
A márkához tartozó hír még az is, hogy nemrég nyitották meg Hong Kongban a távol-keleti vezérképviseletüket, a nyitó esten 8 darab autót adtak el. Ez azért jó eredmény, mert arra a területre éves szinten 12 autót szántak és a kocsik ára 110 ezer angol font.
Még nincs értékelve