Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Az új Citroën C3 Aircross kompakt SUV vitte el az Autobest 2018 díját

Bíró Csongor-Gesztesi András | Citroen | 2018.03.20. |
citroen
Az új Citroën C3 Aircross kompakt SUV vitte el az Autobest 2018 díját
Az Autobest zsűrije az új C3 Aircross kompakt SUV-nak adta a „Best Buy Car of Europe” díjat, így a C3 Aircross lett 2018. legjobb autóvétele. Az Autobest 2001. óta minden évben díjazza a legtöbb szavazatot elnyerő autót, melyben 31 európai ország 31 újságíró szakértője vesz részt.
Az autók 13 kritérium alapján mérettetnek meg, amelyek között szerepel az ár/érték-arány, a dizájn, a kényelem, a technológiai tartalom, de olyan tényezők is, mint a szolgáltatások minősége, vagy az alkatrész-ellátottság az adott márka kereskedőhálózatában.
Az új Citroën C3 Aircross kompakt SUV fontos eleme a márka megújulásának, és jól illusztrálja annak nemzetközi offenzíváját. Az októberben bevezetett modell már 30 ezer megrendelésnél jár Európában. Az ügyfelek számára meggyőzőnek bizonyul a Citroën legjobb tudását tükröző térkihasználás, a modularitás és a fényben fürdő utastér. Karakterét a személyre szabható megjelenése tovább erősíti 90 külső színkombinációs lehetőséggel és öt különböző belső hangulattal.
Még nincs értékelve