Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Bemutatták a VISION E belső terét

Bíró Csongor | SKODA | 2017.08.29. |
Skoda
Bemutatták a VISION E belső terét
A ŠKODA áprilisban a 2017-es Auto Shanghai kiállításon mutatta be tisztán elektromos hajtású tanulmányautóját. A futurisztikus megjelenés bepillantást enged a ŠKODA új, jövőbeli elektromos járműveinek formai nyelvébe. A karosszéria legfeltűnőbb eleme az ellentétesen nyíló ajtók mellett a B oszlop hiánya. A világos belső térben négy, egyenként kifordítható ülést találunk, amelyek a hiányzó központi alagúttal együtt nagyvonalú térérzetet biztosítanak. Húsz fokkal elforgathatók és kissé megemelték őket, ezzel biztosítva a jó kilátást. Az ajtók nyitásakor ráadásul kifordulnak, megkönnyítve az autóba történő be- és kiszállást.
A hagyományos járműadatok megjelenítésére szolgáló vezetőoldali kijelző mellett a ŠKODA VISION E további képernyőkkel szolgál az utasok számára is. A műszerfal közepén található a központi érintőképernyős kijelző, amelynek segítségével a vezető és mellette helyet foglaló utas a ŠKODA Connect minden lényeges funkcióját és szolgáltatását láthatja és vezérelheti.
Minden utas saját képernyővel rendelkezik, amely olyan kényelmi funkciókat képes kiszolgálni, mint az információszolgáltatás vagy a szórakoztatás. Emellett mindenkinek lehetősége van személyre szabni egyéni szórakoztató programját. Az első utas képernyője a műszerfalon kapott helyet, a hátsók kijelzőjét pedig az első ülések háttámlájába építették.
 A hatalmas csomagtérajtó alatt a ŠKODA védjegyeként szolgáló óriási hely áll rendelkezésre a csomagok számára. Az első ülések akár fekvő pozícióba is dönthetők, a maximális térkihasználást és az elérhető legnagyobb kényelmet ekkor a felemelkedő kormánykerék biztosítja.
 
Még nincs értékelve