Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Citroën C3 Aircross

Gesztesi András | Citroen | 2017.12.05. |
Citroën C3 Aircross
A különleges SUV egyedi felépítésével, valamint erőt és frissességet sugárzó fellépésével hívja fel magára a figyelmet. A 4,15 méter hosszú személyre szabási lehetőségek gazdagságának illusztrálásaként az autókiállításon több karosszériaszín és belső hangulatvilág kombinációját is felvonultatta a márka.
Az utastér a helykínálat, a variálhatóság és a fényviszonyok tekintetében a Citroen szaktudásának legjavát hozza. A modell tágas, kényelmes helyet, 12 korszerű vezetéssegítő rendszert, valamint négy csatlakoztatási technológiát tudhat magáénak.
A C3 Aircross városban és országúton egyaránt otthon van, SUV karaktere, valamint a lejtmenet-szabályozóval kiegészülő Grip Control jóvoltából pedig a kalandosabb utaktól sem riad vissza. Az utasokat nagyméretű, kényelmes ülések, kivételes helykínálat, tágas lábtér, rendkívüli variálhatóság – két részben csúsztatható üléspad, az első utasülés asztalka helyzetbe állítását követően 2,40 m hosszú rakodófelület – és rekordméretű, 410-520 literes csomagtartó várja.
 
Még nincs értékelve