Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Egy húszdolláros alkatrész babrált ki a Dragaccsal

Szeptember 26-án, Kiskunlacházán áll idén utoljára rajthoz a Tomracing Motorsport versenyzője

sajtóanyag | Vámosi-Nagy Gergely–carsandgirls.hu | 2015.09.18. |
Egy húszdolláros alkatrész babrált ki a Dragaccsal
Noha dobogós reményekkel vágott neki Kohári Zoltán az elmúlt hétvégén megrendezett European Drag Challenge-nek, ismét csak a bosszúság jutott a számára. Ugyanis a kiskunlacházi viadalon egy húszdolláros alkatrész meghibásodása miatt kellett feladnia a küzdelmet a Tomracing Motorsport versenyzőjének. Kohári ennek ellenére bizakodó, hiszen ettől eltekintve jól muzsikált a 3000 lóerős aszfaltszaggatója, a Dragacs.
Nagyon úgy tűnik, hogy nem ez az év lesz pályafutása legjobb szezonja Kohári Zoltánnak. A Tomracing Motorsport versenyzője idén sok technikai problémával küzd, ráadásul a szerencsével is hadilábon áll. Az elmúlt hétvégén, a Kiskunlacházán rendezett European Drag Challenge viadalon állt rajthoz, ahol ezúttal egy apró technikai gond – egy húszdolláros alkatrész meghibásodása – miatt kellett feladnia a küzdelmet. Pedig a felújított 3000 lóerős Dragaccsal Kohári dobogóra szeretett volna állni a komoly nemzetközi mezőnyben. Nos, erre idén már csak egyszer, szeptember 26-án, szintén Kiskunlacházán lesz esélye.
 
Presztízs Magazin„Egy körülbelül húszdolláros alkatrész sajnos meghiúsította a versenyünket. A szombati második futamon ugyanis a szelepemelő himba eltörött, amit a helyszínen nem tudtunk kicserélni, mivel nem volt nálunk pótalkatrész. De egy pillanatig sem keseredek el. Előbb vagy utóbb össze fog állni a Dragacs. Pozitívum viszont, hogy az első futamban az új váltó és a szintén kicserélt kompresszorhajtás is jól működött, valamint az ideiglenes stabilizátor is bevált, így az autó hátulja már nem tört ki, mint azt legutóbb, a hockenheimi Európa-bajnoki futamon tette. Jövő hétvégén ismét rajthoz állunk, és reméljük, akkor már semmi nem fog hátráltatni minket”- jelentette ki Kohári Zoltán.
 
A képekért külön köszönet Vámosi-Nagy Gergelynek (carsandgirls.hu)!  
Még nincs értékelve