Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Egyéves az autómegosztó: jönnek a Daimler-modellek

Farkas Mátyás-Biró Csongor | Share Now | 2020.10.22. |
Egyéves az autómegosztó: jönnek a Daimler-modellek
Elsősorban spontán utakhoz használják a közösségi autókat az immár egy éve a magyar piacon működő SHARE NOW felhasználói, nagyjából minden hatodik ügyfél pedig munkába vagy iskolába járásra veszi igénybe a szolgáltatást – derült ki a cég felméréséből. A SHARE NOW még idén a szolgáltatási zóna bővítésével készül, és az ügyfelek a leginkább kedvelt BMW i3 és MINI Cooper mellett új modelleket is kipróbálhatnak majd.
Az autómegosztó népszerűségét az adatok egyértelműen igazolják: több mint 3 millió percet vezettek a közösségi autózók, az átlagos használati idő a MINI Cabriók esetében volt a legnagyobb, ezeket 40 percnél hosszabb időre bérelték. A megtett utak átlagos hossza 8,5 kilométer, a leghosszabb út ennek majdnem százszorosa, összesen 828 kilométer volt; a rekorder az egynapos bérlési csomagot igénybe véve autózta be teljes Kelet-Magyarországot egy X1-es BMW-vel a Budapest–Szeged–Kecskemét–Debrecen–Budapest útvonalon.
A szolgáltató célja a rendszeres használat elősegítése. A szolgáltatási zóna is bővül idén, és a flotta is növekszik, hamarosan már Daimler-modelleket is igénybe vehetnek az ügyfeleik. A cég jelentős várakozással fordul a vállalkozások és vállalatok számára fejlesztett megoldás felé, amely a cégautó modern, közösségi alternatívája lehet.
Mint kiderült, a felhasználók a BMW i3 modelljét kedvelik leginkább.
Még nincs értékelve