Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Expedícióra fel!

Benedek Attila | archív | 2015.11.07. |
Fiat
Expedícióra fel!
A Fiat új tanulmányautót mutatott be, ezúttal nem az őszi Frankfurti Autószalon állította középpontba a Ducato 4x4 Expedition Concept Show Van típust, hanem a Düsseldorfban megrendezett Karaván kiállításon.
A Fiat lakóautó gyártók általi kedveltségéről kevesen tudnak: az elmúlt tíz évben eddig több mint félmillió Ducato szolgált lakóautók alapjárműveként, mostanában pedig az új lakóautók közel harmada ebből a típusból készül. Hogy az olasz vállalat haszonjárműves részlege tovább erősítse ezt a vonalat, három külsős céggel karöltve létrehozták a képen látható tanulmányt.
A jachtok és hajók belsejét megalkotó Technoform munkája a belső, ahol jó minőségű anyagokat használtak a praktikusan kialakított lakótérben. A Fiatban lévő bútorok, nyílászárók a spanyol Olmedótól származnak.
A közel negyven éve négykerék-hajtásokkal foglalkozó franca Dangeltől érkezett a hátsó kerekekre is kiterjesztett hajtás és az autó alsó védelme. Ezen felül csörlővel, ködlámpákkal is felszerelték. A Fiatot 2,3 literes, 150 lóerős dízelmotor hajtja.
Még nincs értékelve