Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Fedél nélkül

Bíró Csongor | Rolls-Royce | 2017.06.22. |
Rolls-Royce
Fedél nélkül
A világ legexkluzívabb kabriója, a méltán híres Rolls-Royce Phantom Drophead Coupé utóda a Dawn. Annál rövidebb, keskenyebb és alacsonyabb lett pár centiméterrel, de az utastér négy személynek továbbra is kivételes kényelmet kínál. A tető huszonkét másodperc alatt kerül a helyére, ekkor olyan csend veszi körül a bent ülőket, amit csak a Wraith kupéban tapasztalhatunk meg. Ez természetes, hisz a Wraith adta a Dawn alapjait.
A külső nyolcvan százaléka megújult, ahogy a vezetési karakter is más lett. 200 kilóval nehezebb a kupénál, a luxusjacht-belső azonban sosem volt ilyen szép. A fabetéteket tükörfényesre csiszolták, a marhabőröket kézzel puhították, a mosható szőnyegek gyapjúból készültek.
Presztízs MagazinRolls nem épülhet, csakis 12 hengerrel, így a kabriót is 6,6 literes V12-es mozgatja, a 2,6 tonna megbillentésében két turbó is a segítségére van. 570 lóerős, legnagyobb forgatónyomatéka 780 newtonméter, az erőt a hátsó kerekekre nyolcfokozatú automatikus váltó juttatja el. A felfüggesztés természetesen légrugós, a tengelytáv 3,1 méter, a legnagyobb elérhető sebesség 250 kilométer/óra. A brit szépség álló helyzetből 4,9 másodperc alatt juthat el száz kilométer/órás sebességre, ami sportkocsikat megszégyenítő gyorsulás. Persze, ezzel a hölggyel nem illik ilyen erőszakosan bánni…
Még nincs értékelve