Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Feltörekvő – Renault Megane GrandCoupe

Bíró Csongor | Renault | 2017.02.02. |
Renault
Feltörekvő – Renault Megane GrandCoupe
A Renault Mégane négyajtós változata elsősorban cégautóként lehet vonzó, nálunk GrandCoupé, máshol Sedan néven hozzák forgalomba.
A sportos szedán a francia gyártó szerint átmenetet képez a négyajtós limuzinok és a négyajtós kupék között, ezt főleg a kupészerű tetőívvel és a keskeny C-oszloppal magyarázzák. Beülve a fejtérrel nincs is gond, de könyökben és vállban szűk az autó, kiszálláskor pedig beverjük a fejünket. Hossza 4,63 méter, 1,81 méter széles, tengelytávja 2,71 méteres. A csomagtartó 550 literes, kizárólag a műszerfalról vagy a kulcs segítségével nyitható, akár láblendítéssel is. Tabletes, digitális kijelzője jól tájékoztat. Bő a vezetéstámogató rendszerek listája: az adaptív tempomattól a vészfék-asszisztensen, a full LED-es fényszórókon és a tolatókamerán át, a sávelhagyásra figyelmeztető rendszerig mindent megtalálunk. A hifi Arkamys lehet, a vezetőülés masszíroz is.
Két benzines és három dízelmotor közül választhatunk. Az 1,6 literes, 115 lóerős szívó benzinesen kívül mindegyik turbós. Az 1,2-es TCe benzines 130 lovas, az 1,5-ös dízel 90 és 110, az 1,6-os 130 lóerős. A kézi váltó mellett (öt- és hatfokozatú, motortól függően) választható fokozatmentes X-Tronic (a szívóhoz) hétfokozatú dupla kuplungos (EDC) (benzines turbóhoz) és hatfokozatú dupla kuplungos automata (a dízelekhez).
Még nincs értékelve