Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Felvillanyozza Essen városát

Bíró Csongor | Nissan | 2017.05.16. |
Nissan
Felvillanyozza Essen városát
A Nissan – az elektromos mobilitás globális úttörője – segítségével Essen, az európai zöld főváros felvillanyozva kezdi az évet. A japán autógyár – a város új főszponzora – 15 elektromos járműből álló flottát ad át Essen városának. A két partner az elkövetkező tizenkét hónap központi témáján dolgozik együtt: a mobilitás fenntartható átalakításán.
– Átadtuk az első három Nissan LEAF és két e-NV200-at. Thomas Kufen, Essen polgármestere, Simone Raskob, a környezetvédelmi és építési osztály vezetője és a Zöld Főváros projekt vezetője vette át a nagyméretű, szimbolikus autókulcsot Thomas Hauschtól, a Nissan Center Europe GmbH vezetőjétől.
A Nissan 2010-ben mutatta be a LEAF-et, a világ első tömeggyártott és immár a legnagyobb példányszámban eladott elektromos autóját. Az Egyesült Királyságban, Sunderlandben – Essen testvérvárosában – készülő LEAF egyre nagyobb népszerűségnek örvend Németországban is: 2016-ban 23%-kal nőtt értékesítése az előző évhez képest. A piaci bevezetés óta már 4000 elégedett ügyfél vezet Nissan e-autót. Az Essen utcáin közlekedő LEAF-ek 30 kWh-s akkumulátora 250 kilométeres hatótávot biztosít. Mindössze 30 perc alatt 80%-ra lehet tölteni, erre lehetőség van a Nissan partner BK Motors gyorstöltőjénél is, mely a városháza szomszédságában található. A Nissan üzemelteti Németország legnagyobb ingyenes töltőállomás-hálózatát: az autósok 70 gyorstöltőnél, 400 töltőállomáson tölthetik fel elektromos járműveiket – ráadásul mindezt ingyen.
Még nincs értékelve