Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Futamgyőztesként bizonyított az új motorabroncs

Gesztesi András | Dunlop | 2017.11.09. |
Dunlop, motorabroncs
Futamgyőztesként bizonyított az új motorabroncs
Mindössze hat hónap leforgása alatt a Dunlop már a harmadik új hypersport abroncsát vezette be a piacra. A teljesen új D213 GP Pro-t profi versenyzők számára tervezték, mely így a legendás Man-szigeti TT kupagyőztes D212 GP Pro utódja.
A Dunlop a teljes termékkör bemutatását előrehozta, miután a legfontosabb méretek és keverékek a nagyobb motorsport bajnokságokon futamgyőztesként debütáltak. Stefano Casalotti (Yamaha) győzedelmeskedett a rangos CIV National Trophy 600 bajnokság nyitófutamában, melyet az olaszországi Imolában rendeztek. Ezzel megszerezte az első győzelmet a D213 GP Pro számára a bajnokság első hétvégéjén. Az IDM Supersport nürburgringi nyitónapján a Yamaha R6-tal versenyző Kevin Wahr mindkét futamban a dobogó legfelső fokára léphetett, így a legnagyobb német bajnokságon is győztesként mutatkozott be a D213 GP Pro.
A Dunlop legújabb D213 GP Pro abroncsa számtalan új technológiát vonultat fel azon motorosok számára, akik mögött egy versenycsapat műszaki támogatása áll és teljes versenygarnitúrával motoroznak.
Még nincs értékelve