Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Harley-Davidson szezonzáró

sajtóanyag | sajtófotó | 2015.10.02. |
Harley-Davidson
Harley-Davidson szezonzáró
Október 3-án ünnepélyes keretek között búcsúztatják a Harley-sok a 2015-ös motoros szezont. Motoros felvonulással és igazi Rock’ N Roll bulival zárnak. A már hagyománynak számító szezonzáró eseményre mindenkit sok szeretettel várnak.
Az ünnepek teszik különlegessé egy közösség mindennapjait. Ezek azok az alkalmak, amikor a társaság tagjai összegyűlnek, a régen látott barátok újra találkoznak és vidámságban ünnepelnek. Így tesznek a Harley-sok nagy családjának tagjai is, akik minden évben együtt köszöntik, és együtt búcsúztatják a motoros szezont.
A Harley-Davidson márkához kötődő motorosok és nem motorosok ez úttal is a szezon zárásaként elzarándokolnak a közösség „otthonába”, a Harley-Davidson Budapest Bázisára, hogy utoljára, együtt, egy nagy bulival búcsúztassák a szezont, felidézzék az emlékezetes nyári pillanatokat, mint az Open Road Fest-et, a közös túrákat, és hogy idén még egyszer együtt dübörögjenek végig Budapest utcáin.
Presztízs MagazinA Harley-Davidson Budapest Szalonnál szombaton 10 órától várják az ünneplőket, hogy délben együtt indulhassanak a szezon utolsó nagy, az erőszakmentesség világnapja alkalmából szervezett motoros felvonulásra. A fővároson keresztül együtt fog végigdübörögni a V2-esek hosszú és látványos konvoja, hogy a Hősök terére érkezzen és onnan visszafordulva a bázisra térjen vissza.
A visszaérkezőket a ZZ Copy koncertje fogadja, igazi motorosoknak való rock and roll muzsikával fokozzák majd a hangulatot és teszik felejthetetlenné ezt a napot. 
De 2015 vége csak a kezdet, hiszen a 2016-os Harley-Davidson modellek már megérkeztek a kereskedésbe, a látogatók élőben csodálhatják meg az új, nyers Dark Custom modellektől egészen a nagy, minden igényt kielégítő túra modelleket. A Harley életérzés, stílus nem csak a motorokról szól, a látogatók élvezettel válogathatnak az új, őszi motoros és utcai ruhák között.
Az eseményről bővebben itt olvasható: http://harley.hu/events/390/szezonzaro 
Találkozzunk október 3-án a Harley-Davidson Budapest Bázisán, mert mindenkiben van egy kis Harley!
 
Még nincs értékelve