Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

HD LED-del világít az új Audi A7

Bíró Csongor-Gesztesi András | Audi | 2018.02.13. |
Audi
HD LED-del világít az új Audi A7
Az Audi A7 Sportback egy új formai nyelvezet megtestesítője, amit az Audi a prologue tanulmányautóval mutatott be, és elsőként az új Audi A8 képvisel sorozatgyártásban. Csúcsverziója az Audi lézerfényt is kínáló HD Matrix LED-technikájú fényszóró. A kupé 4969 milliméter hosszú, 1908 milliméter széles, tengelytávolsága 2926 milliméter, magassága 1422 milliméter. Az ötajtós csomagterének befogadóképessége a hátsó ülések ledöntésével 535 literről 1390 literre növelhető.
Következetesen folytatja az A8 típussal megindított digitalizációs stratégiát az új Audi A7 is. A forgó-nyomó kapcsolót és az előző generáció hagyományos gombjait, vezérlőelemeit két nagyméretű és nagy felbontású érintőképernyő váltja fel. További különlegessége, hogy amikor a felhasználó egy funkciót aktivál, hallható és ujjbegyével tapintható visszajelzést kap erről.
Hálózatba kapcsolás terén az Audi A7 Sportback az A8 új nemzedékében megismert újdonságokat kínálja. A jármű a vezetői profilokban 400 különböző egyéni beállítást és paramétert tárol el – és igazít a személyes ízléshez aktiválásakor. Ráadásul az új túraautó immár a környezetével is kommunikál, hiszen kihasználja az Audi járművek flottájának rajintelligenciáját. E funkció például közlekedési táblákra és veszélyekre vonatkozó információkat szolgáltat az A7 Sportback és vezetője számára.
Még nincs értékelve