Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Honda kisteherautó

Benedek Attila | Honda | 2016.05.20. |
Honda
Honda kisteherautó
Nem kell azonnal a helyi márkakereskedésbe rohanni, mert a Ridgeline második kiadása még csak az Egyesült Államokban érhető el. Az új kisteherautó egyetlen hibája, hogy a külseje teljesen átlagos, elveszett az a fajta egyediség, ami az elődjét jellemezte. A kocsi alapja a Honda Global Light Truck padlólemeze, amely a következő nagyobb Hondáknak alapot adó ACE elnevezésű egységből származik.
A felénk divatos kisteherautók méretével megegyező Ridgeline követi a korábban használt építési elvet, önhordó a karosszériája, ezért nem nehéz az alváza. A motorja keresztben helyezkedik el, és az alapkivitelnél az első kereket hajtja. Az elől-hátul független futóművekkel szerelt autó technikájából következik, hogy leginkább szabadidős célra készült, nem pedig munkavégzésre.
Presztízs MagazinEzt erősíti a padló terjedelmes rekesze, és a raktérbe épített hangrendszer is, mely jól jön a bulikban. 400 watt teljesítményű, 110 voltos csatlakozó is elérhető, így tölteni lehet róla a laptopot, mobiltelefont vagy esetleg más munkaeszközt is működtethet. A kocsi orrában, a kinti Accordból ismerős V6-os benzinmotor található.
 
Még nincs értékelve