Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Ilyen a Toyota Avalon TRD Widebody egy őrületes hátsóval

Farkas Mátyás-Biró Csongor | Toyota/BradBuilds | 2020.09.21. |
Toyota
Ilyen a Toyota Avalon TRD Widebody egy őrületes hátsóval
A Toyota Camry nagy testvére, az Avalon méreteire és fazonjára rácáfolóan dinamikus, kezes, élvezetes szedán. Egy virtuális tuner most elképzelte, hogyan mutatna túraautó-gúnyában a nagy négyajtós. A Toyota legnagyobb exportpiaci szedánja, az Európában sajnos nem forgalmazott Avalon pályafutása két és fél évtizede alatt a komfortos nyugalom szobrából a dinamikus elegancia mintapéldányáig fejlődött.

Legújabb, ötödik kiadása a Camry-vel közös TNGA-K padlólemezre épül, ám annál 100 milliméterrel hosszabb, tízzel szélesebb és ugyanennyivel alacsonyabb, tengelytávja pedig 50 milliméterrel nagyobb.
Presztízs MagazinEzek a paraméterek kiállásában és menetstabilitásában is a Camry fölé helyezik, amire a Toyota markáns, határozott formatervvel, valamint egy kiélezett futóművel és fékekkel szerelt Avalon TRD modellvariánssal játszott rá. Egy virtuális autótuningra szakosodott, huszonéves amerikai grafikus többet látott bele a Toyota Avalonba – ezért nem is annyira extrém arányaival, mintsem váratlanul harmonikus összhatásával nyűgöz le az Avalon TRD maximálisan kiszélesített karosszériájú (Widebody) átirata.

Még nincs értékelve