Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Itt a Vaccar Hyundai Tucson Sport tanulmányautó

Las Vegasban, a SEMA Show-n örvendeztette meg a nézőközönséget a Vaccar, akik élénk Hyundai Tucson Sport koncepcióval álltak elő

Autoblog | Autoblog | 2017.12.07. |
 Itt a Vaccar Hyundai Tucson Sport tanulmányautó
A Hyundai Tucson formatervére alapvetően nem lehetett eddig panasz, a Vaccar mérnökei meg is látták benne a fantáziát, így egy kicsit faragtak a megjelenésén és a benne lakozó technikákon.
A 2017-es SEMA Show alkalmával egy sokkal zömökebb, erőt sugárzó crossovert tártak a nagyközönség elé, mely egy komplett aerodinamikai csomagot kapott. Átszabták tehát az első splittert, az oldalsó küszöböket, a hátsó szoknyát és megjelent a már-már elmaradhatatlan diffúzor is. Ám a teljes aero kittel nem érték be, jelentős módosításokon esett át a hajtáslánc, a fékek, az infotainment és felfüggesztés egyaránt. 
 
 
Hyundai Tucson Sport: Jól áll neki az alacsonyítás
 
Presztízs MagazinA SUV koncepció valódi sportélmény nyújthat: a Boostec turbófeltöltővel, Mishimoto G-Line intercoolerrel, AEM légbeömlővel és az új, Magnaflow kipufogórendszerrel az 1,6 literes, négyhengeres motor valódi méregzsákká változott. Ez a blokk ebben az állapotban 175 lóerőt és 264 Nm forgatónyomatékot ad, hasonlóan a nálunk kapható 1,6 T-GDI szériamodellhez. 
A 20 colos felnik is a csomag részét képezik, ezeken 235/55-ös méretű Continental ExtremeContact Sport gumiabroncsok feszülnek. Elöl a Vaccar-Power Stop, hátul a Z23 Evolution fékek segítik a lassítást, a stabilitásról pedig a Vaccar-Gecko G-Street futómű gondoskodik. 
 
Hyundai Tucson Sport: A kipufogó sok mindent elárul
 
Presztízs MagazinA stílusos autón hangsúlyosabb hűtőrács jelenik meg, a külső kéttónusú kék-szürke metálfényt kapott. Az utastér is tartalmaz bőven látnivalót: kék kontrasztos varrással vannak díszítve a jégszürke Katzkin bőrülések, a fejtámlákon elhelyezett 9 colos LCD kijelzők és az egyedi audiorendszer gondoskodik a hátul ülők szórakozásáról, elöl pedig, egy szintén 9 colos Android alapú infotainment kijelző található, természetesen WiFi-vel. 
Aaron Vaccar, a Vaccar fő fejese szerint: „A Tucson Sport Concept messze túlmutat az OEM (Original Equipment Manufacturer) licenckonstrukció gyökerein, egy megbízható autót sikerült létrehozni ezen tanulmányautó esetében. A fejlett platformra épült Tucson hajtáslánc és dizájn tekintetében is kimagaslik, de közben egy megfizethető árú crossoverként lehet a Hyundai és a Vaccar rajongók kedvence.” 
 
Még nincs értékelve