Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Kalandkereső Opel Grandland X

Bíró Csongor | Opel | 2017.09.10. |
Opel
Kalandkereső Opel Grandland X
Sportosság találkozik a kalandvággyal: modern, dinamikus vonalak, vagány terepes megjelenés, SUV-hoz illően magas üléshelyzet és jó körkilátás jellemzi az új Opel Grandland X-et – valamint rengeteg csúcstechnika és bőséges férőhely, akár öt vállalkozó szellemű utasnak, poggyászuknak, sportfelszerelésüknek. A 4,48 méteres meze alatt feszülő izmok a rövid túlnyúlásokkal együtt vagány arányokat rajzolnak ki. Kívánságra kétszínű fényezés adhat teljesen egyéni stílust számára.
Az Opel X  család harmadik tagjának világpremierje az idei Frankfurti Autószalonon lesz. Első osztályú a Grandland X modern asszisztens- és komfortmegoldásainak portfóliója: adaptív sebességszabályozó gyalogos-felismeréssel és automatikus vészfékezéssel, fáradtság-riasztás, automatikus parkolóasszisztens, 360 fokos körkamera, és még sok minden. A kimagasló komfortról AGR-minősítésű ergonomikus ülés, kormánykerék-fűtés, fűthető első és hátsó ülés, valamint láblengetésre felnyíló csomagtérajtó gondoskodik. 
Presztízs MagazinAz Opelre jellemzően kiválók a Grandland X utasainak csatlakozási lehetőségei is, az IntelliLink rendszerek legújabb generációjával és az Opel OnStar személyes online-asszisztenssel, amelynek új szolgáltatása a szállodafoglalás és a parkolóhely-keresés. Az okostelefon induktívan, kábel nélkül tölthető fel.
Vezető szerepet játszik az Opel világítástechnikája is, hiszen a Grandland X adaptív, teljesen LED-es fényszórója (AFL LED-Licht) stadionvilágításnak is beválna. A csomagtartó 514-től 1652 literig terjedő térfogattal várja a poggyászt és a sportfelszerelést, ezáltal a legtágasabb kompakt kombikkal is felveszi a versenyt.
 
Még nincs értékelve