Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Kohári Zoltán a célig nyomja a gázt!

A világ leggyorsabb Audijának legyőzésére készül a Tomracing Motorsport versenyzője a hétvégi NitrOlympx-en

sajtóanyag | Molnár Ádám-Pole Positions Communications | 2015.08.06. |
Kohári Zoltán
Kohári Zoltán a célig nyomja a gázt!
A gyorsulási megmérettetések legnagyobb versenyére kerül sor a hétvégén: Hockenheimben ismét megrendezik az Év futamát, a NitrOlympx-et, ráadásul a világ legjobbjai között ismét ott lesz egy magyar is. Kohári Zoltán és a 3000 lóerős aszfaltszaggatója, a Dragacs készen áll a nagy feladatra: a Tomracing Motorsport versenyzője elárulta, bármilyen pályafeltételek mellett a célvonalig fog teljes gázzal száguldani a jó eredmény elérése érdekében.
Jön az Év versenye, ahonnan természetesen nem hiányozhat Kohári Zoltán sem. A Tomracing Motorsport versenyzője a keddi teszt után immár Németország felé vette az irányt, ugyanis a hétvégén neki és a 3000 lóerős Dragacsnak a hockenheimi NitrOlympx-en lesz jelenése. Az aszfaltszaggató gép tökéletes állapotban van, így az sem elképzelhetetlen, hogy akár egy szép eredménnyel végez saját, 12 autóból – francia, német, svájci, svéd és horvát versenyzők – álló kategóriájában. A dobogóhoz minimum 6-os időt kell majd elérnie Kohárinak, aki a tavalyi tapasztalatok alapján abban reménykedik, hogy ezúttal a verseny nívójához méltó lesz a pálya aszfaltja is. Mindenesetre bizakodásra ad okot, hogy a Dragacs az utolsó teszten hibátlanul szerepelt.
 
Presztízs Magazin"Vegyes érzelmekkel várom a tavalyi csalódás után az idei NitrOlympx-et. Bár biztosítottak arról, hogy a pálya sokkal jobb lesz, mint egy évvel ezelőtt, így sem sorolnám magamat az esélyesek közé, ugyanis az indexidőm valószínűleg nekem lesz sajnos a legrosszabb. De az biztos, ha minden tényező adott, akkor jó időt fogok futni. A Dragacs teljes mértékben fel lett készítve, a keddi privát tesztünkön sikerült az utolsó beállításokat is elvégeznünk rajta. A mezőny idén is nagyon komoly, többek között a világ leggyorsabb Audijával is szembe kell majd néznünk. Az elmúlt időben sokat tanultunk, így fel vagyunk már arra az esetre is készülve, ha a pálya tapadása nem az ígértekkel fog megegyezni. El tudjuk venni a Dragacs teljesítményét, és így a rajttól a célvonalig teljes erőből tudom nyomni a gázt” – jelentette ki Kohári Zoltán.
 
A Tomracing Motorsport csapatfőnöke annak ellenére bízik a jó szereplésben, hogy az autó nagyon keveset versenyzett a nagy megmérettetés előtt.
 
Presztízs Magazin"Izgalmas versenyre van kilátás a hétvégén, ami reméljük, hogy eredményességgel fog majd párosulni. A tisztes helytállás a cél, de ha a feltételek adottak lesznek, akkor Zolinak és a megújult Dragacsnak ez lehet az év versenye. Nyilván jobb lett volna, ha nem egy verseny és egy teszt után megyünk a NitrOlympx-re, de ez most így alakult. Az ellenfelek nem lettek gyengébbek, sőt valószínűleg erősödtek, de ismerve Zolit, rajta nem múlik majd egy igazán jó eredmény” – fogalmazott Miklósy Tamás.  
 
Még nincs értékelve