Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Limitált kiadás és továbbképzés

Benedek Attila | archív | 2015.03.11. |
Lamborghini
Limitált kiadás és továbbképzés
A Lamborghini a tavalyi esztendő végén két újdonsággal lepte meg a márka rajongóit, tulajdonosait. Az egyik, hogy forgalomba került az Aventador LP700–4 Pirelli Editon, amely az olasz gumigyár és a Lamborghini 1963-ban indult együttműködésének állít emléket. Az autóra kerülő betétek matt és a hagyományos fekete színűek, ezen felül egy piros csíkot kapott az autó.
A Lamborghini turbófokozatba kapcsolta Esperienza és Academia programjait. A vezetői akadémia téli kivitele Japánban egy befagyott tavon kezdi a 2015-ös szezont, majd átköltöznek Aspenbe (USA), az utolsó állomás pedig az olaszországi Livigno lesz.
Versenypályás tapasztalatok szerezhetők az Esperienza program keretében, ezeket is a lehető legjobb helyeken tartják, F1-es viadaloknak otthont adó pályákon. A világ minden táján tartott edzéseken veszélytelenül kipróbálhatók a Lambók határai, ennek keretében képzik a Huracán LP620–2 Super Trofeo versenyszéria pilótáit is. A programok népszerűségét jól jelzi, hogy kétezernél többen jelentkeztek a 2015-ös képzésekre!
Még nincs értékelve