Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Megérkezett a vadonatúj Lexus LS

Bíró Csongor | LS | 2017.09.21. |
Lexus
Megérkezett a vadonatúj Lexus LS
Az LS legújabb generációjának formavilága sikeresen ötvözi a nyújtott tengelytávú, négyajtós limuzin jellemzőit a mélyen ülő, kupészerű profillal, így az LS az egyaránt növekvő kupé és limuzin szegmens közös határán foglal helyet.
Az utastér kialakítása során újszerű megközelítést alkalmaztak. A központi tematika a „progresszív kényelem" volt, melynek keretében a hagyományos japán esztétikai elveket és kézműves hagyományokat egy fejlett, fényűző és innovatív utastér létrehozására fordították, amelyben olyan különleges elemek találhatók, mint az egyedi ajtópanel- dekorbetét. Az LS 500h a Lexus új többfázisú hibrid rendszerét alkalmazza, ami vadonatúj teljesítménnyel és vezetési élménnyel ruházza fel a hibrid járművet, kedvezőbb gázreakciót és élvezetesebb, lineáris gyorsítóképességet kínálva, ez különösen álló helyzetből elindulva lenyűgöző.
Presztízs MagazinUgyanakkor a Lexus Hybrid Drive eredendően kedvező üzemanyag-fogyasztása és csekély károsanyag-kibocsátása még tovább javult. A hajtáslánc egy 3,5 literes Dual VVT-i V6 benzinmotorból és két villanymotorból áll. Ezek együttesen 354 LE / 264 kW rendszerteljesítményre képesek. Míg az LS 500 Európa-szerte kizárólag összkerékhajtással lesz elérhető, az LS 500h hibridet hátsó- és összkerékhajtással egyaránt kínálják majd.
 
Még nincs értékelve