Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Mindenki megtalálhatja a számára ideális modellt a Jeep kínálatában

jeepfehervar.hu | 123rf.com | 2018.11.28. |
Jeep
Mindenki megtalálhatja a számára ideális modellt a Jeep kínálatában
A Jeep talán az egyik legismertebb amerikai autómárka, melynek neve ma már szinonimaként használatos a terepjárókra. Ez nem csoda, hiszen a nagy múltú vállalat egy könnyű, négy kerék meghajtású gépkocsi, amely már a II. világháború ideje alatt is bizonyított. Bár az elnevezését örök homály fedi, a legvalószínűbben a kormányzati célokra szolgáló járművek angol elnevezéséből származhat.
A Jeep a mai napig őrzi azokat a különleges stílusjegyeket, amelyek a kezdetek óta csak erre a modellre jellemzőek és a márka védjegyévé váltak. Ilyen a szögletes karosszéria, a szintén szögletes sárhányók és a bordás hűtőrács. A Jeep azonban képes az állandó megújulásra és mára már a különböző modelljei minden igényt kielégítenek, így mindenki megtalálja a számára megfelelő típust.
 
Széles gépjármű kínálattal hódít a Jeep napjainkban is!
 
Bár a Jeep márkanév már több mint 70 éves, a mai napig képes az első szériák örökségét képviselni minden egyes példány, amely elhagyja a gyártó sorokat. A világ minden táján ismert autó márka egyszerre képes a szabadságot, a szenvedélyt és a kalandot képviselni, mivel állandóan képes megújulni és nyitott az innovatív mérnöki megoldásokra. 
 
A gyártó szerint minden egyes Jeepnek egyedi története van, amely egy gazdag örökség részese, a legelőször megalkotott Willys MA modellig. A gyártó tehát nem véletlenül hirdeti autója szlogenjeként, hogy „Utazzon bárhová, tegyen meg bármit!”, hanem e mondat mögött megbújik az autóik szellemisége is. Egy Jeep-pel ugyanis bármit elérhetünk, amit csak szeretnénk!
 
Kényelmes, sokoldalú és biztonságos – ez a Jeep!
 
A Jeep autó modern autókínálata a kategóriájában vezető szerepet tölt be a biztonságot nyújtó megoldások területén. A különböző változatok között éppen úgy megtaláljuk a családi utazásra való autó, a terepre való munkaeszközt és az üzletvezetői, státusszimbólumot egyaránt. A legnépszerűbb Jeepeket a jeepfehervar.hu kínálatában is megtaláljuk és már 5 millió forint alatt elérhetőek. 
 
A különböző modellek más és más területen erősek, így mindenki meg fogja találni a számára ideális változatot. A járművek rendkívül hatékony motorral vannak felszerelve, amelyek alacsony szén-dioxid kibocsájtást és optimalizált üzemanyag fogyasztást tesznek lehetővé. Ráadásul nem csak gyönyörűek, de komfortosak is. Az autók pedig minden körülmény között használhatóak, hiszen összkerék-meghajtású rendszerük akármilyen útviszonnyal megbirkózik.
 
Ezek ma a legnépszerűbb Jeep modellek
 
A legnépszerűbb Jeep modellek között talán a Jeep Renegade az egyik legpopulárisabb, hiszen egyszerre tud az utakon és a természetben is mozogni, kedvező fogyasztással, nagy erőkifejtéssel, stabilan és biztonságosan. A Jeep Compass viszont a tradíció és az innováció találkozásaként, a legikonikusabb Jeep a kínálatban. Komfortos külsővel és kényelmes belsővel várja utasait. 
A technológiai újdonságoknak a Jeep Cherokee-ban sincs hiány, mindent tud, amire ma szükségünk lehet, mégis stílusos és egyedi tud maradni. A prémium anyagminőség és a klasszikus kialakítás visszaköszön a Jeep Wrangler modellekben is. Az időjárással és útviszonyokkal nem törődő terepjáró eltörli a szótárunkból a „lehetetlen” kifejezést. Érdemes kipróbálni, hogy számunkra melyik modell vajon a tökéletes választás!
 
Még nincs értékelve