Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Monzában rajtol a Magyarországon egyedülálló szimulátoros versenysorozat

sajtóanyag | sajtófotó | 2017.01.26. |
Monzában rajtol a Magyarországon egyedülálló szimulátoros versenysorozat
Csütörtökön elrajtol az a Magyarországon egyedülálló szimulátoros versenysorozat, amelynek partnere Keszthelyi Vivien és csapata, a TeamVRS. A hat fordulóból álló versengés végén az első három helyezett pénzdíjban, illetve egyéb elismerésben részesül.
A Virtual SimRacing által szervezett – illetve a Real Cars Real Racing Hungary által szintén támogatott - Audi TT Kupára eddig közel negyvenen neveztek, a mezőnyben van 12 éves tehetség, de többszörös szimulátoros bajnok is. A "valódi" versenyzők világából is többen beneveztek a sorozatba, ilyen például a tavalyi évben TCR dobogót is szerző Tassi Attila, valamint Báldi Gergő, aki 2015-ben egy szimulátoros tehetségkutató alkalmával került be az akkori RCM Cupba, tavaly pedig megnyerte az új néven futó Hankook Racer Cup bajnokságot.
 
Presztízs MagazinA futamokra - akárcsak az "életben" - kéthetente kerül sor, kvalifikálni a nagydíjak közötti időben autózott leggyorsabb körökkel lehet. A sorozat a legendás monzai pályán kezdődik, majd Oschersleben (február 9.), Zandvoort (február 23.), Brands Hatch Indy (március 9.), Norisring (március 23.) és végül Hockenheim (április 6.) következik.
 
A versenyekről élő felvétel készül, amelyet kommentárral mutatnak majd be.
 
Presztízs MagazinA versenyzők hasonló autóval vágnak neki majd a sorozatnak, mint amilyennel Keszthelyi Vivien tavaly a CEZ futamain országos bajnoki címet nyert, s amellyel idén a tervek szerint a Audi TT Cupban indul majd. Tudniillik a 16 éves tehetség rendkívül közel áll ahhoz, hogy bekerüljön a világ egyik legkiélezettebb küzdelemsorozatába. A pénzdíjak mellett az első három helyezett Vivien jóvoltából szintén az egyik támogatójától, a Hankooktól is kap egy-egy egyedi hímzett, a sorozatban is használt limitált V-logóval ellátott sapkákat. Az egyéni, továbbá a csapatdobogósok kupával és éremmel is gazdagodnak majd.
 
Még nincs értékelve