Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Olasz meló

Benedek Attila | Alfa Romeo | 2016.06.23. |
Alfa Romeo
Olasz meló
Az Alfa Romeo már tavaly bemutatta a Giuliát, akkor még csak a csúcsmodellről rántották le a leplet, ma már az átlagembernek szánt kivitelek főbb paraméterei is nyilvánosságra kerültek. Új fejlesztésű, alumíniumból készült motorok kerültek a hátsóhajtású BMW 3-as konkurens orrába. A 2,2-es dízelből két változat lesz elérhető, egyik 150, a másik pedig 180 lóerős.
A benzinmotorok közül egyelőre a két véglet jelent meg: a 200 lóerős turbós kétliteres, és a skála másik végén elhelyezkedő, 510 lóerős, dupla turbós hathengeres. Ezek mellé várhatóan érkezni fog egy 150 lóerős és egy kb. 250 lóerős kétliteres benzines is.
A tavasszal a kereskedésekbe kerülő autónál nagy súlyt fektettek a könnyűségre, a 180 lóerős dízel mindössze 1347 kilót nyom a mérlegen, ami igen jó érték. Ez a nagyszilárdságú könnyű acélok, műanyagok és a könnyűfémek nagyarányú használatának köszönhető. Eddig csak a legerősebb kivitel pontos menetteljesítményeit hozta nyilvánosságra az Alfa, a 307 km/óra végsebességű autó 2,5 másodperc alatt gyorsul százra!
Még nincs értékelve