Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

A Párizsi Autókiállításon mutatta be új modelljét az Alfa Romeo

Szilvási-Kassai Eszter | carpixel.net | 2016.12.16. |
Alfa Romeo
A Párizsi Autókiállításon mutatta be új modelljét az Alfa Romeo
Látványosan tért vissza a francia fővárosba az Alfa Romeo. A Párizsi Autókiállításon minden szem az új Giulia-ra szegeződött, amely ultramodern, innovatív, tökéletes tömegelosztású. A bemutatón debütáló Giulia Veloce külső megjelenését tekintve kifinomult, az egyedi lökhárítók, a fekete ajtókeretek, a xenon fényszórók és a könnyűfém keréktárcsák igazi luxus megjelenést kölcsönöznek számára.
A sportautó-hatás az utastérben is megmutatkozik: a fekete sportülésekbe mindannyian szívesen beleülnénk, az egyedi bőr kormánykerék és az alumínium betétekkel gazdagított ultramodern műszerfal pedig igazi meglepetés. Csakúgy, mint a motor teljesítménye, amely 230 km/h sebességet és 7m2 másodperces gyorsulást garantál.
Az innovatív biztonsági rendszerek széleskörű alkalmazásának eredményeképpen a Giulia ötcsillagos eredményt ért el az ütközésbiztonsági vizsgálaton, a felnőtt utasvédelem terén pedig 98 százalékos, kiemelkedő teljesítményt nyújtott.
A Párizsi Autókiállításon bemutatta az olasz gyár a Giulietta és Mito modelljét, valamint 4C kupé és Spider változatát is.
Még nincs értékelve