Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

A Rio a második legkeresettebb Kia- modell

Bíró Csongor | KIA | 2017.07.11. |
KIA
A Rio a második legkeresettebb Kia- modell
A negyedik generációs Rio új formaterve, fokozott kényelme és praktikuma, kategória első biztonsági technológiái és új kapcsolódási megoldásai mellett különleges vezetési élményt is kínál. Az új autó összességében 15 mm-rel hosszabb (4065 mm), és 5 mm-rel alacsonyabb (1450 mm) elődjénél. A Rio vállvonalán és ajtólemezein egyenes, határozott vonalak futnak végig, optikailag még inkább megnyújtva a karosszériát.
A csomagtartó 37 literrel nőtt, most 325 literes, ez az egyik legjobb érték a kategóriában. A tér annak ellenére tágasabb, hogy (a modell egyik legfontosabb stíluselemeként) a Rio hátsó túlnyúlása rövidebb (655 mm) lett.
Az új Rio takarékos és dinamikus benzin- és dízelmotorokkal lép színre, a 1.0 T-GDI motor 100 vagy 120 lóerős kivitelben választható. A 100 lóerős erőforrás 4500/perc fordulatszámon adja le legnagyobb teljesítményét, maximális forgatónyomatéka (172 Nm) 1500-4000/perc között jelentkezik. A Rio kéthengerenkénti szívócső-befecskendezéses (MPI) szívó benzinmotorral is megrendelhető. Az 1,25 literes 84 lóerős, az 1,4 literes pedig 100 lóerős teljesítményű. Az 1,4 literes gázolajos motor 77 vagy 90 lóerős lehet.
 
Még nincs értékelve