Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

A sikerszéria folytatódik

Bíró Csongor-Gesztesi András | Hyundai | 2018.07.18. |
Hyundai
A sikerszéria folytatódik
A Hyundai sikerei folytatódnak a B-szegmensben a megújult i20 modellcsaláddal. A vásárlók elvárásainak teljesítése érdekében az ötajtós és az Active i20 most már modernebb formavilágú, és a legújabb biztonsági funkciókat tartalmazza.
A Hyundai teljes i20 modellcsaládjához elérhető a hétfokozatú dupla-kuplungos sebességváltó a vezetési kényelem optimalizálása érdekében, valamint a stop-start. A háromtagú motorkínálat csakis benzines. Az ötajtós i20-hoz és a háromajtós változathoz az 1,2 literes erőforrás kétféle teljesítményszinttel rendelhető. Mindkettő ötsebességes kézi sebességváltóval szerelt: 55 kW/75 LE vagy 62 kW/84 LE. Az i20 Active a Kappa 1,4 literes, 74 kW/100 LE-s erőforrással érhető el. A motor hatsebességes kézi sebességváltóval szerelt. Az 1.0 T-GDI már beépített pollenszűrővel készül, hogy fokozza a környezetvédelmi teljesítményt.
Az i20-as felszerelhető sávelhagyásra figyelmeztetővel, aktív sávtartó asszisztenssel, elülső ütközésre, valamint a vezető éberségének csökkenésére ügyelő rendszerrel és távolsági fényszóró asszisztenssel.
Még nincs értékelve