Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Škoda Superb új felszereltségekkel

Bíró Csongor | SKODA | 2017.09.20. |
Skoda
Škoda Superb új felszereltségekkel
Az új modelljével a Škoda Superb limuzin Škoda Superb Combi modelleket az alapfelszereltség részeként Care Connect rendszerrel szállítja a gyár az Ambition felszereltségi szinttől kezdve – a hozzájuk rendelt infotainment rendszer típusától függetlenül.
A Care Connect legfontosabb funkciója az automatikus vészhívás, ami egy baleset után önmagától aktiválódik, ha a szabályzórendszerét behatás éri. A jármű hang- és adatkapcsolatot létesít a segélyhívó diszpécserközpontjával, és továbbítja a szükséges adatokat. A segélyhívás manuálisan is kezdeményezhető a tetőpanelen elhelyezett gomb segítségével. Emellett a jármű távoli elérése immár a ŠKODA Connect applikáción keresztül is megvalósítható.
Presztízs MagazinAz okostelefon informálja a sofőrt egyebek mellett arról, hogy az ablakok és az ajtók zárva vannak-e, vagy lekapcsolta-e a fényszórót. A parkoló helyzet funkció megmutatja, pontosan hol áll a jármű, a „Honk & Flash” pedig a kürt és a vészvillogó aktiválásával könnyíti meg, hogy rátaláljon autójára a tulajdonos.
Számos funkció érhető már el a Škoda Superb optimalizált infotainment rendszerével. A Columbus navigációs rendszer kijelzője 8-ról 9,2 colosra, a Swing rendszeré pedig 5-ről 6,5 colosra nőtt. Emellett üveg dizájn javítja tovább a nagy felbontású kijelzők képét.
Még nincs értékelve