Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Stílusosabb és modernebb lett az egytonnás áruszállító

Bíró Csongor-Gesztesi András | Ford | 2018.07.15. |
Ford
Stílusosabb és modernebb lett az egytonnás áruszállító
A Ford mérnökei nagymértékben áttervezték az új Ford EcoBlue 2,0 literes dízelmotorral hajtott Transit Custom modellt. Az autót olyan fontos tulajdonságokkal ruházták fel, mint az új ECOnetic áruszállító változat még alacsonyabb üzemanyag-fogyasztása és 148 g/km szén-dioxid-kibocsátása.
A merész, új orr-résszel kialakított egytonnás áruszállító ideális mobil irodai környezetet kínál felhasználói számára. A teljesen újratervezett kabinban kategória első tárolóhelyek, magasabb szintű komfort és ergonómia várja a vezetőt, nem beszélve a SYNC 3 vagy a MyFord Dock opciók által nyújtott egyszerű és praktikus csatlakozási lehetőségekről. A fejlett technológiák hosszú sorában a haszongépjárművek között elsőként bevezetett intelligens sebességhatároló is megtalálható.
Az új generációs Ford Transit Custom lesz az alanya a Ford következő jelentős haszongépjármű-innovációjának is, hiszen a vállalat ebben a modellben vezeti be 2019-től a nulla károsanyag-kibocsátással is működni képes Plug-in Hybrid (PHEV) hajtást.
Még nincs értékelve