Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Új luxus Ford

Benedek Attila | Ford | 2016.09.13. |
Ford
Új luxus Ford
A Ford kitart amellett, hogy az átlagos Fordokat elegánsabb hűtőráccsal, exkluzív fényezéssel, pazar belsővel szereli fel, ami mellé egyénre szabott szolgáltatásokat is biztosít. Ennek nevet és körítést adtak, amit Vignale néven kell keresni a kiemelt Ford szalonokban.
Az ötlet onnan jött, hogy bizonyos modelleket a legmagasabb felszereltséggel vásárolnak leginkább. A Vignale almárka létrehozása – úgy néz ki – bejött, mert folytatják az új modellek piacra dobását: a Mondeo kombi és szedán változat után az ötajtós is elérhető a Vignale felségjelzéssel. Az egyterű S-Max is a piacon van, őt követi a Kuga.
A Ford közepes méretű szabadidő-autója is átment a Vignale kúrán, tehát megkapta az egyedi hűtőrácsot és a kényeztető felszereltséget. A Kugát 1,5 literes turbómotorral is meg lehet venni, amelyek 150 és 180 lóerősek. A vásárlók valószínűleg maradnak a kétliteres dízeleknél, amelyek ugyanekkora lóerőkkel, de nagyobb nyomatékkal rendelkeznek. Ha valaki nagyobb és drágább Vignale modellre vágyik, az legyen türelemmel, mert nemsokára érkezik az Edge szabadidő-autó luxuskivitele.
 
 
Még nincs értékelve