Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Új szemszögből a világ

Bíró Csongor | Bíró Csongor | 2017.06.19. |
Suzuki
Új szemszögből a világ
Bemutatkozott az új Ignis. A fiatalokat megcélzó ultrakompakt SUV modellben egyesül a letisztult, stílusos külső a sokoldalú kihasználhatósággal.
A Suzuki hagyományai által inspirált, de a XXI. század elvárásaihoz igazodó, karakteres megjelenésű crossover magabiztos, kényelmes és élvezetes vezetést biztosít a legváltozatosabb körülmények között is. A jól alakítható csomagtérben könnyedén elfér a sportfelszerelés, a lapra szerelt asztal, de még a nagybevásárlás is. A 14 színben elérhető Ignis takarékos, és korszerű szívómotor mellett modern vezetéstámogató és biztonsági felszereltséggel támogatja a nyugodt autózást.
Presztízs MagazinAz 1,2 lieteres, 88 lóerő teljesítményű és 120 Nm-es nyomatékű DUALJET motor egyedi befecskendező rendszere javítja az égés hatásfokát a sűrítési viszony növelésével. Így a kisméretű motor – amellett, hogy erőteljes hajtást biztosít – még üzemanyag-takarékos is: a gyári adat 4,6 literes átlagfogyasztást ígért 100 kilométerenként.
A 4,7 méter sugarú fordulókör révén az Ignis könnyen manőverezhető és kormányozható szűk utcákban és parkolókban. A nagy átmérőjű kerék és a megemelt hasmagasság pedig megkönnyíti a vezetést az egyenetlen és kátyús utakon.
 
 
Még nincs értékelve