Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Újabb eladási rekord a Jeepnél

sajtóanyag | sajtófotó | 2015.04.30. |
Jeep
Újabb eladási rekord a Jeepnél
A Jeep márka márciusban tovább erősítette lendületét és immár 17 hónapja folyamatosan növelte eladásait az európai, közel-keleti és afrikai régióban (EMEA). Ugyanakkor fennállásának legsikeresebb hónapját is zárta, több mint 12 270 eladott gépjárművel, amelyből 2990 darab Olaszországban, 2190 darab az Egyesült Királyságban, 1357 Németországban, 1267 autó pedig a Közel-Keleten talált gazdára. 2015 márciusa túlszárnyalta az eddigi EMEA rekordot, amelyet még 2014 decemberében állított fel a Jeep, 10 440 darab eladott gépkocsival.
2015 első negyedévében a Jeep márka 88 százalékkal növelte eladásait a térségben az előző év azonos időszakához képest. Március hónapban a növekedés 124 százalékos volt; Franciaországban 434, az Egyesült Királyságban 397, Spanyolországban 260, míg Olaszországban 249 százalékkal emelkedtek az eladások. A siker nem csupán a Jeep kínálat legfiatalabb tagjának, a vadonatúj Jeep Renegade-nek volt köszönhető, de az ikonikus Wrangler (+30,3%) is jól teljesített, valamint a Jeep Cherokee is folytatja sikerszériáját. 
 
Az év első negyedévében globális szinten is élvonalbeli eredményt ért el néhány európai piac a Chrysler, Jeep, RAM és Dodge márkák eladásait tekintve: Olaszország a világ harmadik, Németország az ötödik, Franciaország pedig a cégcsoport nyolcadik legsikeresebb piaca volt az időszakban. Az a tény, hogy ebben a három országban kizárólag Jeep márkákat forgalmaznak, még értékesebbé teszi az európai országok által elért eredményt. 
 
Presztízs MagazinAz új Renegade, amely immár stabilan kategóriája egyik legkeresettebb modelljének tekinthető, a Jeep márka EMEA-beli sikereinek első számú kulcsa. A modell 2014 szeptemberi bevezetése óta összesen 
21 600 darabot adtak el a Renegade modellből; ebből idén márciusban nem kevesebb mint 5523 jármű talált gazdára. Az olyan piacokon, mint Olaszország, a Renegade kategóriájának második (az első negyedévben harmadik) legkeresettebb típusa volt. A Renegade modellt most vezetik be a jobbkormányos piacokon, így az Egyesült Királyságban, ahol a forgalmazás alig egy hónapja alatt máris 1174 megrendelés érkezett az autóra, amely hamarosan a márka hagyományosan erős piacain: Dél-Afrikában és a Közel-Keleten is megvásárolható lesz. 
 
A Jeep Cherokee szintén nagyszerűen teljesített a régióban, mindenekelőtt az Egyesült Királyságban, Németországban, valamint Olaszországban. Az év első negyedévében a kompakt szabadidőjármű a méretosztály harmadik legkeresettebb modellje volt Olaszországban.
 
A Jeep Grand Cherokee, „minden idők legtöbb elismerésben részesített szabadidőjárműve” ugyancsak fontos szerephez jutott az első negyedévben: kategóriájának második legnépszerűbb képviselője volt Lengyelországban, míg az olasz piacon a harmadik legkeresettebb modell volt.
 
A Jeep márka a CEE régióban
 
Egy rendkívül sikeres évvel a háta mögött, - amelynek során célját elérve immár több egymillió darab gépkocsit értékesített világszerte, a Jeep márka a közép-kelet-európai régióban (CEE) is rendkívüli forgalomnövekedést produkált.  A CEE régióban immár az ötödik egymást követő negyedévében növelni tudta eladásait a márka és 2015 első negyedévében további 80 százalékkal emelkedett az eladott gépjárművek száma az elmúlt év azonos időszakához képest.  Magyarországon 137,5 százalékos növekedéssel, kategóriájának harmadik legkeresetebb típusa volt, míg a cseh piacon 80, a szlovák piacon 60 százalékkal nőttek a márka eladásai.  Az egyedülálló eredményeket nem csupán a két új modellváltozatnak köszönheti a márka, hiszen a valódi terepjáró képességekkel rendelkező ikonikus Wrangler és a Jeep zászlóshajója, a Grand Cherokee is hozzájárultak a sikerszériához.
 
 Az új Jeep® Renegade a dinamikusan növekvő, kisméretű szabadidőjárművek szegmensében színre lépve, ugyanakkor a Jeep márkát legendássá tevő, kalandvágyó hagyományokhoz hű maradva bővíti a márka globális termékkínálatát. A Renegade a kategóriaelső terepalkalmasságot, a szabadság érzését nyújtó, nyitott tetős vezetés érzését és praktikumát, a kategória legelső, terepen és közúton egyaránt kiemelkedő vezetési élményt kínál, amely világszerte a Jeep márkához csábítja a fiatalos, kalandvágyó és nagyvárosi ügyfelekit.
 
A Jeep Cherokee közepes méretű, igazi családi szabadidőjárműve  egydülálló menettulajdonságaival és vezethetőségével, legendás 4x4 terepképességeivel, utastere prémium kidolgozásával még magasabbra emeli a mércét a méretosztályában. Több mint 70 különböző aktív és passzív biztonsági rendszerének köszönhetően kategóriájában a „legbiztonságosabb” minősítést  és a maximális ötcsillagos értékelést kapta az Euro NCAP-tól.
 
 
Még nincs értékelve