Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Újra Ferrari

Benedek Attila | archív | 2015.08.04. |
Ferrari
Újra Ferrari
Ha valaki rajong a veterán autókért, a sportkocsikért és a ritka járművekért, akkor annak mindenféleképpen el kell látogatnia a Pebble Beach Concourse d’ Elegance néven futó autó mustrára. A Kaliforniában, Pebble Beachen tartott seregszemle az egyik legnagyobb és legjobb a szakmában.
Az idei rendezvény fényét emelte, hogy egy inkább felvonulásnak nevezhető autóversenyt is rendeztek, melyen emléket állítottak egy 1951-es viadalnak. Ez a 2. Pebble Beach verseny történéseit elevenítette fel, ekkor versenyzett először Ferrari az Egyesült Államokban. A vendégszereplő Ferrari 166-os a híres Mille Miglia közutakon zajló országúti verseny 1949-es kiadását nyerte meg.
Az óceán másik oldalán már nem volt ennyire sikeres, mert a legendás autóval felborult Jim Kimberly, aki sérülés nélkül megúszta a kalandot, cserébe a nézők között lévő Ginger Rogers színésznő megpuszilta. Ennek a versenynek a szebb pillanatát ábrázolja a Peter Hearsey által készített festmény, amit plakátként használtak az idei rendezvény népszerűsítésére.
 
Még nincs értékelve