Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Ütőkártya

Bíró Csongor | Peugeot | 2017.01.09. |
Peugeot
Ütőkártya
Megérkezett az új Peugeot 3008. A legújabb generációs, látványos Peugeot i-Cockpit szemet gyönyörködtető formaterv, hatékonyabb járműfelépítés, valamint high-tech felszerelések garmadája jellemzi.
 
High-tech környezetben egy innovatív helyről vezethető az új szabadidő autó. Az előző verzióhoz képest a kormánykerék még kisebb lett; két lapos részt alakítottak ki rajta alul és felül, ami jobb fogást eredményez, valamint növeli a vezető látó- és lábterét. Már a második felszereltségi szinttől bőrrel bevont kormánykereket kap a vevő. A nagyméretű, 8 colos érintőképernyő a műszerfal közepére helyezett tabletként jelenik meg. A magasra helyezett műszercsoport nagyfelbontású, futurisztikus megjelenésű 12,3 colos képernyője alapfelszerelés.
Kívül az első, függőleges rész rendkívül erőteljes, szinte vadállati erő árad a letisztult, határozott, feszes vonalakból. Az orr-részen a krómozott, csiszolt felületekkel ellátott, széles hűtőrács dominál. A hosszan és vízszintes elnyúló, bordázott motorházfedél robusztus megjelenésű. Többek között automatikus vészfékezés, ütközés veszélyére, akaratlan sávelhagyásra, sebességkorlátozásra való figyelmeztetés, valamint aktív holttér figyelő rendszer is elérhető az új 3008-ashoz.
Még nincs értékelve