Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

A valaha volt legerősebb Citroën szériamodell az új C5 Aircross

Bíró Csongor | Citroen | 2017.09.12. |
citroen
 A valaha volt legerősebb Citroën szériamodell az új C5 Aircross
A 2,73 méteres tengelytávból adódóan mindkét üléssorban bőséges hely áll rendelkezésre az új C5 Aircrossban. A vezetést élenjáró technológiák segítik, a kényelem pedig átfogó és modern értelmezést kapott. Felépítése és méretei (4,50 m hosszú, 1,84 m széles, 1,67 m magas) alapján a kompakt SUV-k jellegzetes képviselője.
A C5 Aircross a Citroën Advanced Comfort program szempontjából is mérföldkőnek számít, hiszen a világon elsőként alkalmaz progresszív hidraulikus ütközőelemekkel ellátott felfüggesztést (Progressive Hydraulic CushionsTM), amely kiváló útfogást biztosít.
A C5 Aircross a Citroën 2017-es nemzetközi offenzívájának egyik fontos fegyvere: Kínában már az év második felétől kapható lesz.
Presztízs MagazinA C5 Aircross az első Citroën, amelyik Plug-In Hybrid PHEV e-AWD hajtásláncot alkalmaz, amely rendkívüli dinamikus tulajdonságokat biztosít. A 200 lóerős belső égésű motorból és egy első, valamint egy hátsó villanymotorból álló hajtáslánc összesen 300 lóerő teljesítményre képes, ezzel a valaha volt legerősebb Citroën szériamodell lett. Négyféle használati mód áll rendelkezésre: 100%-ban elektromos (60 km-es hatótávolsággal), hibrid üzemmód a hosszabb távolságokra (feltöltés nélkül), kombinált és 4X4. Az innovatív technológiának köszönhetően az akkumulátor lassításkor, illetve a belső égésű motoron keresztül menet közben is töltődik.
 
 
 
Még nincs értékelve