Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Versenyre hangolva

Bíró Csongor | BMW | 2017.04.24. |
bmw
Versenyre hangolva
Akinek nem lenne elég a BMW M3 431 lóerős teljesítménye, az közel 2,5 milliós felárért versenycsomagot választhat. Sőt, egyedi, limitált szériát is kifoghat. Igaz, az már 35 millió forint. Mit tud az M3 Competition? Nemcsak a teljesítményt növelték meg a csomag részeként, hanem az autók exkluzív felszereltséggel és külsővel is gazdagodtak. Könnyű 20 hüvelykes kerékszettet (elöl 265/30, hátul pedig 285/30 méretű sport abroncsokkal), fekete kipufogóvégekkel rendelkező M sport kipufogórendszert, különféle fényes fekete külső díszítőelemeket, belül egyedi M sportüléseket, illetve csíkos biztonsági öveket kaptak. A sorhatos kétturbós motor pedig 19 lóerőnyi pluszhoz jutott a gyári tuning révén.
A kúra 0,1 másodperccel jobb gyorsulási időket eredményez, ami azt jelenti, hogy az M DCT hétsebességes, duplakuplungos váltóval szerelt M3 immár 4,1 másodperc alatt képes teljesíteni a 0-100 kilométer/órás sprintidőt. Széria az adaptív M futómű, mégpedig új rugókkal, csillapítókkal és toronymerevítőkkel. Az áthangolt menetstabilizáló rendszer egyedileg programozható üzemmódot kínál, de a 700 newtonméteres nyomatékcsúcs ellenére lehet vele egyenes vonalban is közlekedni.
Az M3 Competition nélkülöz minden hevességet, sokáig képes semlegesen viselkedni. 450 lóerős, tömege 1624 kiló, hosszú löketű soros hathengerese szívesen tartózkodik a hétezres (fordulat/perc) tartomány felett. A születésnapi modell 20 lóerős többletet ad, 470 lovas teljesítménye révén a nulláról százra gyorsítás mindössze négy másodperc.
 
 
 
Még nincs értékelve