Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

A vezetési élményre és a hatékonyságra koncentráltak

Gesztesi András-Biró Csongor | Iveco | 2019.09.25. |
Iveco
A vezetési élményre és a hatékonyságra koncentráltak
Az új Iveco Daily tervezésekor a fedélzeti munkakörülmények és a vezetési élmény javítására koncentráltak a mérnökök. Közben jelentős lépést tettek az önvezetés felé, és a biztonsági megoldásokat is továbbfejlesztették. Az új Daily fejlett vezetői segédrendszerek teljes körű kínálatával készül, amelyek egyszerre teszik lehetővé, hogy a vezető a munkájára összpontosítson, illetve növeli biztonságát.
E megoldások kifejlesztésekor az Iveco olyan funkciókat állított a középpontba, amelyek kifejezetten nagyvárosi fuvarfeladataik során segítik a járművezetőket.
Az új Daily kétféle motorral érhető el. A 2,3 literes F1A erőforrás light- és heavy-duty homologizációban a 116 és 156 lóerő közötti teljesítménytartományon áll rendelkezésre. A 3,0 literes heavy-duty F1C motor 160 és 210 lóerő között három lépcsőben kínálja megnövelt teljesítményét, és egy sűrített földgázzal üzemelő Natural Power változat is szerepel választékában. A Daily az Euro 6D/Temp (WLTP és RDE) és az Euro VI D kipufogógáz szabvány előírásainak is megfelel.
Még nincs értékelve