Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Európa legjobb vállalkozásai között a budapesti Growww Digital

Összeállította: B.P. | Hírnévügynökség | 2020.02.19. |
Growww Digital
Európa legjobb vállalkozásai között a budapesti Growww Digital
A Growww Digital lett az idei European Business Awards digitális technológia kategóriájának Nemzeti Győztese, ezzel bekerült a nemzetközi döntőbe. Az idén 12. alkalommal megrendezett rangos üzleti versenyre 33 országból 120 ezer vállalkozás nevezett. A Nemzeti Győzteseket a 2753 legkiválóbb nevező közül választotta ki az üzleti vezetőkből, politikusokból, tudósokból álló független nemzetközi zsűri.
A digitális technológia kategória Nemzeti Győztese a verseny nemzetközi döntőjében képviselheti Magyarországot. A vállalkozás – a tavalyi év után – második alkalommal nyerte el a díjat.
– Ez jelentős eredmény, a Growww Digital meghatározó szereplő a maga területén. Nemzeti Győztesnek lenni azt jelenti, hogy innovatív, etikus és sikeres Európa egyik legjobb vállalkozása. Sok sikert kívánunk a Growww Digitalnak az utolsó fordulóban – mondta Adrian Tripp, az European Business Awards vezérigazgatója.
– Kollégáinkkal megalkottunk egy innovatív ügynökségi modellt, amellyel rövid idő alatt hatékonyan működtethető, nemzetközi digitális marketingszolgáltató hálózatot építettünk fel. Ezt az innovációt értékelte a zsűri, ezért különösen örülünk az eredménynek – mondta Dunder Krisztián, a Growww Digital ügyvezetője.
A díj célja, hogy segítse egy erősebb, sikeresebb, innovatív és etikus európai üzleti közösség létrejöttét Európában. A decemberben Varsóban megrendezendő nemzetközi döntőbe összesen hét vállalkozás jutott tovább Magyarországról.
Még nincs értékelve