Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

A Föld napja - Fesztivált rendeznek az állatkertben

forrás:MTI | fna.hu | 2013.04.19. |
állatkert, Föld napja
A Föld napja - Fesztivált rendeznek az állatkertben
Madármentő bemutató, természetvédelmi vetélkedő és számos program várja szombattól szerdáig a látogatókat a Föld fesztivál keretében a Fővárosi Állat- és Növénykertben.

A fesztivál valamennyi napján változatos programokat kínálnak az apróbb és nagyobb érdeklődőknek.
   
Bemutatják például az állatkert madármentő tevékenységét, lesz óvodásoknak, iskolásoknak és családoknak szervezett természetvédelmi vetélkedő, sőt, aki akar, még az állatkerti növényültetésbe is besegíthet - tájékoztatta a városligeti intézmény pénteken közleményben az MTI-t.
   
Számos partnerszervezet is bemutatkozik a rendezvényen. Egy-egy standdal ott lesz többek között a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület, a WWF Magyarország, a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatósága, az Országos Erdészeti Egyesület is. Lesz öko-játszóház, illetve megújulóenergia-bemutató is.
   
A sokféle program mellett rengeteg állatkölyköt és fiókát is láthatnak a látogatók. A legnagyobb sztárok kétségkívül a kéthónapos oroszlánkölykök, valamint Asha, a velük csaknem egyidős elefántborjú. De a gazelláknál, a lajhároknál, a kuszkuszoknál, a jávai languroknál és még sok más állatnál is volt szaporulat a közelmúltban, így ezeket a jövevényeket is megtekinthetik a vendégek.

Még nincs értékelve