Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Bemutatkozik a Zümm-Zümm Kölyökparty Service

x | 2012.08.14. |
Bemutatkozik a Zümm-Zümm Kölyökparty Service
Nincs a világon nagyobb kincs, mint egy gyermek. Aki elmondhatja magáról, hogy édesanya vagy édesapa, gyakorlatilag a világ legdrágább dolgát birtokolja, hiszen nincs semmi, ami nagyobb boldogságot okoz annál, mint amikor egy aprócska kis ember ránk mosolyog, megölel, és azt mondja: „szeretlek!”.

 

Ha megszületik egy várva várt gyermek, vele együtt két szülő is születik. S minden szülő arra törekszik, hogy a lehető legtöbbet, a lehető legjobbat adja gyermekének. Persze nem kizárólag pénzbeli dolgokra gondolok csak, hanem olyan élményekre, melyekre Anyu és Apu szeme fénye még akkor is mosolyogva gondol vissza, amikor már ő is Édesanya vagy Édesapa lesz.
A Zümm-Zümm Kölyökparty Service egyesület azért jött létre, hogy rengeteg ilyen emlék születhessen, és minél több kisgyerek arcára mosolyt varázsoljon.
 
Mit takar a jól csengő név?
 
A Zümm-Zümm gyakorlatilag mindent lefed, ami a gyermekek szórakoztatásával kapcsolatos. Szülinapi zsúrok, céges rendezvények, gyermeknapok, csalási napok, esküvői gyerekprogramok, napközis táborok, táborok. Ez persze önmagában még nem mond sokat, hiszen erre minden gyermekrendezvény szervező képes. De a Zümm-Zümm más… hiszen egyesületünknél minden rendezvény arra épül, hogy a gyerekek arra a pár órára azzá válhassanak, amivé szeretnének.
Mindannyian emlékszünk, gyerekkorunkban sokat játszottunk hős lovagosat, faágakkal, melyek egy kardot testesítettek meg, vagy épp mesebeli királylányosat, amikor édesanyák szoknyáját és magas sarkú cipőjét magunkra öltve flangáltunk. Bizony, bizony a szerepjáték sosem megy ki a divatból. Na, itt jönnek a méhecskék a képbe!
 

Presztízs Magazin
„Segítünk abban, hogy a kisgyerek hős lovag, kőkorszaki szaki, furfangos nyomozó, híres énekes, talpraesett bemondó, vagy épp olimpiai bajnok lehessen. Megteremtjük neki azt a világot néhány órára, ahol minden úgy történik, ahogy az a képzeletében él. Ebben a néhány órában ő, és a barátai állnak a figyelem középpontjában, és lelkes csapatunk igyekszik minden igényüket kielégíteni”
 
Hogy is néz ki ez pontosan?
 
A Zümm-Zümm atyja (pontosabban anyja), Molnár Orsi mesél erről. – A folyamatosan bővülő választékban jelenleg 44 féle témaparti szerepel. Köztük a jeles naphoz kötődők (Mikulás, farsang, Halloween, Valentin-nap), a lányosak (tündér, topmodell), a fiúsak (kalóz, western) és a vegyesek (kölyöksztár, varázslók és boszorkányok) ovis, kisiskolás és tini korosztálynak egyaránt jelen vannak. Gondoltunk a legkisebbekre és a fogyatékkal élő gyerekekre is. Rendelkezésükre állunk azoknak is, akik kifogytak az időből: S.O.S. Zsúrszervizünkkel 24 órán belül sikeresen megoldjuk egy fergeteges születésnap megszervezését, lebonyolítását.
Mik a legfontosabb szempontok a gyermekzsúrok programjainak összeállításánál?
A gyermekzsúrjainkon testileg-szellemileg megmozgatjuk a gyerekeket. A Lovagok és hercegnők partin például kézműves foglalkozásként kard és korona készítésével indítunk, majd ügyességi és drámajátékokkal megelevenítünk egy mesét: sárkányokkal és varázslókkal küzdünk, rejtélyeket oldunk meg, végül kiszabadítjuk a kis hercegnőket. Mindezt csapatokban, hogy erősítsük az összefogás fontosságát. A kötelező témák mellett nálunk otthon van Geronimo Stilton, Óz, Barbie, teret kap az Olimpia, a dinoszauroszok kora, de éppúgy az indián kultúra is. Ha színes és széles kínálatunkból még mindig nem talál kedvére valót, vagy az évek során már mindegyik partynkat kipróbálta, ragadja meg gyermeke kedvenc mesekönyvét vagy mesefilmjét, hozza el nekem és én összerakok belőle egy teljesen új programot! Hiszen minden gyermek azt szeretné, hogy olyan bulija legyen, amilyen senki másnak.
Mi a teendő, ha nem férünk el otthon?
Ha valaki nem szeretné, esetleg helyhiány miatt nem tudja otthonában magvalósítanigyermeke születésnapi zsúrját, annak is kínálunk megoldást: gyermekházat,művelődési házat, uszodát, szabadtéri helyszínt, például egy igazi, Dunán ringatózó állóhajót.
 
Számtalan helyen
 
Amit még fontos elmondanom: Tapasztalt és képzett animátoraink,
Presztízs Magazin
valamint a parti elemek kifogyhatatlan tárháza révén a születésnapok mellett céges rendezvények, családi napok, gyereknap, Mikulás ünnepség vagy akár esküvői gyerekprogram megvalósítását is vállalja az egyesület. Partnereink köre is egyre bővül: báb- és gyermekszínházak, bűvész, zenekarok mellett legutóbb egy gyermek autós sulival és egy tanuszodával kötöttünk egyezséget.
A lényeget ne hagyjuk ki! Hol találunk meg titeket?
Szinte az egész ország területét lefedjük! Kezdetekkor még csak Budapesten és környékén tevékenykedtünk, de ma már számos vidéki képviseletünk van! Megtaláltok minket Heves, Nógrád, Békés, Csongrád, Somogy, Fejér és Baranya megyében is!
Kedves szülők! Ha azt szeretnék, hogy a kis hercegnőjük, vagy a kis lovagjuk valóban az lehessen, amire vágyik, szívből ajánlom a méhecskés csapatot!
 
Még nincs értékelve