Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Duguláselhárítás Budapesten- gyors segítség a bajban!

x | 123.rf.com | 2018.10.27. |
Duguláselhárítás Budapesten- gyors segítség a bajban!
A dugulás jelenségét mindannyian jól ismerjük. A legtöbbször elég azonban egy pumpálás, és máris átjárható lesz a lefolyó. De mi a helyzet akkor, ha mégsem így történne? Meddig érdemes próbálkozni a házilagos módszerekkel és a duguláselhárító vegyi anyagokkal? A régi és új építésű ingatlanok esetében is előforduló dugulások sok bosszúságot okoznak, ezért legtöbben mihamarabb szeretnénk a probléma végére járni. Ilyenkor a szakmai segítség nélkülözhetetlen.
Nem csak régi házakban fordulhat elő! 
 
A dugulaselharitas.net csapata azon a véleményen van, hogy a dugulások nem csupán a főváros régi épületeiben fordulhatnak elő, hanem tulajdonképpen bármilyen ingatlanban. Nagymértékben függ a rendszer átjárhatósága attól, hogy miként használjuk a szanitereket, odafigyelünk-e arra, mi kerül azokba. Az idegen tárgyakon, ételmaradékokon és zsiradékon túl komoly gondot jelent a nagymennyiségű, habzó alapanyag használata akár a konyhában, akár a fürdőszobában. 
 
Nem csak a takarékosság indokolja tehát, hogy ügyeljünk a felhasznált mosószer vagy mosogatószer mennyiségre, hanem bizony a lefolyók állapota is. A hab ugyanis megül a lefolyóban, megakadnak benne a hajszálak, szőrszálak, és máris elkezdődik a dugulás folyamata. 
 
Előzze meg a beázást! 
 
Budapest társasházaiban, vagy a város több területén is megtalálható panelekben különösen nagy odafigyelést igényelnek a dugulással, csőtöréssel, repedéssel kapcsolatos problémák. Az átnedvesedő falak nem csak saját magunk számára okozhat gondot, hanem az alattunk lakónak is. Annak érdekében tehát, hogy elkerülhető legyen a beázás, más ingatlanjának veszélyeztetése, érdemes már az első intő jelekre ügyelni. 
 
Ha a vízóra akkor is pörög, ha nincs vízfogyasztás, vagy falon nedves foltok jelennek meg, akár a vízvezeték szerelő azonnali segítsége is szükségessé válhat. A makacs dugulásokkal szintén célszerű óvatosnak lenni, ugyanis ha nem gondoskodunk elhárításukról, akár a csövek repedését is kockáztathatjuk ilyen módon. Főként a földszinten élők számára lehet veszélyes a gyökérbenövés okozta csőtörés, ezért az ingatlan környékén a méretes fákra is javasolt a közös képviselőnek figyelnie. 
 
Segítség akár hétvégén is
 
S hogy miről ismerszik meg az igazán profi duguláselhárító, vízvezeték szerelő szakember? Legyen szó akár a vízvezetékekkel kapcsolatos problémáról, akár például a toalettben előforduló dugulásról, ha a helyzet azonnali beavatkozást igényel, akkor nem várathatnak magukra a teendők. A megbízható szakemberek akár hétvégén vagy ünnepnapon is a helyszínre érkeznek, és tudásuk legjavával szolgálják a mihamarabbi helyreállítást. Fontos szempont az is, hogy a lehető legkevesebb rombolással történjen a feladatok elvégzése, hiszen senki nem szeretné, ha még plusz javításra is költeni kellene. Természetesen akadnak olyan helyzetek, amikor a bontás nélkülözhetetlen, de ekkor sem mindegy annak mértéke. 
 
Duguláselhárítás bontás nélkül 
 
A tapasztalatok azt mutatják, hogy a fővárosi ingatlanok esetében gyakran előforduló dugulások az esetek nagy részében bontás nélkül javíthatóak. Ehhez mindössze a megfelelő eszközökre és persze hozzáértésre van szükség. A kamerás cső-és csatornavizsgálat nagy segítséget jelent ahhoz, hogy sikerüljön pontosan meghatározni a dugulás helyét, és az egész rendszer állapotáról képet kaphasson a vízvezeték szerelő szakember. A nagynyomású mosás mellett a spirálok alkalmazása is elterjedt. A csak csőgörényként nevezett eszköz spiráljait az aktuális csőméretnek megfelelően lehet megválasztani, s ennek köszönhetően a makacs dugulásokkal is fel lehet venni a versenyt. Budapest régi építésű ingatlanjai gyakran kifejezetten szűk keresztmetszetű csövekkel vannak kialakítva, ám ezek esetében is gond nélkül alkalmazható a korszerű duguláselhárító módszer. Vízvezeték szerelő és csatorna tisztítással foglalkozó kollégáink, Budapest minden kerületében vállalják a szakszerű csőtisztítést és csatorna hálózat felújítást.
 
Átlag: 5