Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Elindult az első magyar hibrid ingatlanértékesítő startup

Benkő Péter összeállítása | Livlia.com | 2021.03.29. |
Elindult az első magyar hibrid ingatlanértékesítő startup
Magyarországon elsőként digitalizálja a teljes ingatlanközvetítési folyamatot egy hazai fejlesztés, ennek köszönhetően az ingatlanközvetítőket helyettesítő tanácsadók kizárólag az ügyfelekkel foglalkoznak, minden egyéb adminisztratív folyamatot algoritmusok végeznek. Ercsey-Orbán Péter ügyvezető arról beszélt, hogy a technológiát már évek óta fejlesztették, és a koronavírus-járvány miatt most hatványozottan szükség van a szolgáltatásukra.
Az ingatlanközvetítés egyik legnagyobb hátulütője, hogy a hirdetések megírása, értékelése, valamint kezelése időigényes, emiatt jóval kevesebb figyelem jut az ügyfelekre. Ezt a módszert hivatott leváltani az adatok alapján történő döntéshozatalt segítő hibrid ingatlanközvetítő startup, mely – az ingatlanok bemutatása kivételével – valamennyi folyamatot hatékonyan menedzseli online felületén.
Az ügyvezető elmondta még, hogy 2017-ben kezdték el – nyugat-európai mintára – a teljes ingatlanközvetítést digitalizálni: előbb egy új generációs ingatlanportál létrehozásával megismerték a vevői oldalt, ezután kezdtek átfordulni az eladók felé. Így alakult ki a végleges forma.
A fejlesztéssel minimalizálható a személyes találkozások száma. Az ügyfelek online követhetik nyomon, milyen árstratégiát javasol számukra a rendszer, és azt is, kik érdeklődnek az ingatlanok iránt.
Még nincs értékelve